|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μη νομιζεις,και τα σαλιγκαρια καταλαβαινουν οταν κατι αλλαξει στο ενυδρειο.και το να μπουν 100 ψαρια απτη μια μερα στην αλλη ειναι υποθεση
![]() ![]() για τον καρδιναλιο που πεθανε,ε λογικο ειναι,καποια ψαρια ταλαιπωρουνται περισσοτερο απο αλλα.και μη νομιζεις,πολλες φορες και τα ιδια τα ψαρια και πολλα αλλα ζωα σπρωχνουν στο θανατο καποιο απτα ομοια τους,αν καποιο δεν πληρει καποιες προυποθεσεις.(δεν ξερω αν συμβαινει με τους καρδιναλιους αυτο,αλλα δεν θα μου φαινοτανε περιεργο αν το διαβαζα καπου) αντε να δουμε φωτο/βιντεο,πανεμορφα θαναι ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |