|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Άμα θέλετε να κάνετε εκτενή κουβέντα πείτε μου να σας τη μεταφέρω σε ξεχωριστό θέμα.
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς έχουμε ένα καθαρόαιμο ( ελληνικής εκτροφής ) θηλυκό ροτβαιλερ 13.5 μηνών και κοντα στα 42 κιλά βάρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου να σου ζησει το θηριο
τι λεπτομερειες οτι θελεις το ρωτας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο οfftopic αυτο που θελω να ρωτησω
εχω ετοιμασει δυο caresheet για ferrets και chinchilla θελετε να τα ανεβασω να υπαρχουν για υπομνηματα?? ειναι πολυ κατατοπιστηκα και μ πηρε αρκετο χρονο τα φτιαξω εχουν ανεβει σε αλλο φορουμ ηδη οχι ψαροφορουμ |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας με λενε Ατλα γιατι παρα τα 17 μου κιλα γινομαι θηριο αμα λαχει!!!ειμαι τζακ ρασελ με μπιγκλακι ειπε ο γιατρος!!!το αφεντικο μου ασχολειται με ενυδρεια γιατι τα φυλαω εγω απο τις παλιογατες!!!!ο πατερας μου μαζι με τους συναδελφους του εχουν υιοθετησει μια σκυλιτσα(τσοπανοσκυλο)το οποιο ηταν περιπου 6 μηνων οταν το βρηκαν φοβησμενο και χτυπημενο!!!αφου το ταιζαν κανενα τριμηνο καταφεραν να το χαιδεψουν για πρωτη φορα!!!!μετα ειχε ενα ογκο στο κεφαλι που με χειρουργιο αφαιρεθηκε επιτυχως!!!!τωρα ειναι 9 χρονων και ειναι μια χαρα!!!!το μονο κακο ειναι οτι δεν με παει ο μπαμπας να την δω απο κοντα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά υποφόρουμ για σκύλους δεν πρόκειται να δημιουργηθεί, είναι συγκεκριμένη η θεματολογία, θα ξεφύγουμε πολύ αν πάμε και σε άλλα. Απλά υπάρχει και η κατηγορία Άλλα Ζώα για να λέμε καμία κουβέντα και για ζωντανά πέρα από ψάρια.
Κωστάκη μου ανέβασέ τα στα άλλα ζώα και θα το δούμε για υπομνήματα, πάντως αφού τα έχεις βάλ' τα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τζακ ράσελ με μπιγκλάκι και αρκούδα μήπως? 17 κιλά δεν είναι πολύ μεγάλο για τέτοια διασταύρωση??? Πάντως αν έχει το χαρακτήρα του ράσελ και 17 κιλά καλή δύναμη... Δε θα σταματάει με τίποτα! Όχι , σοβαρά, να τον χαίρεσαι! |
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω το βιωνω καθε μερα!!!!πολυ τρελα κουβαλαει!!!!τα αδερφακια του παντως που τα εχω δει ειναι αρσενικα και 13 κιλα. σε ευχαριστω παντως!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ακομα 2 απο τη σιντη ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georot1981 : 22-11-12 στις 19:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Koυκλα! να την χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω τζακ ρασελ... αλλά οι τιμές είναι απλησίαστες, για την εποχή!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georot1981 : 23-11-12 στις 13:59 Αιτία: αλλες δυο απο οταν ηταν μικρουλα |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή είναι, πολύ γλύκα.Να την χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο πανω στο ενυδρειο ειναι φοβερη
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
off-topic: Βγάζει κανένας βόλτα στο Άλσος Ιλισίων? Για να κοινωνικοποιούμαστε σιγά-σιγά!
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδακια...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γλύκα.Από τις αγαπημένες μου ράτσες μικρόσωμες είναι τα Jack Russell και τα Yorkshire.Μπράβο, τα σκυλάκια όλων είναι τυπάκια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια και απο εμενα εγω εχω ενα ακιτα αρσενικο
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα τα ακιτα..να σου ζησει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την παραμονη χριστουγεννων αυτος ο μουργος ειναι μελος της οικογενειας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=jHCAWaCySCw |
|
||||
|
||||
![]()
μου άρεσαν όλα τα σκυλάκια σας! παρατηρούσα ότι όλα έχουν το γλυκό βλέμμα του ζώου που νοιώθει ασφαλές. να τα χαίρεστε.
έχω μια ημίαιμη θηλυκή σκυλίτσα 3 ετών που πήρα από καταφύγιο αδέσποτων, απ ότι είπε ο γιατρός έχει κάτι από γκέκα, κάτι από σέττερ... με λίγα λόγια είναι μια πολυδαίδαλη προσωπικότητα και πάντως,πολύ χαρωπή |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο εμενα παιδες!!! εγω εχω ενα αρσενικο ροτβαιλερ!!!τονυ τον λενε!!! 6 μηνων ειναι ακομα και ηδη ριχνει την μανα μου κατω!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.facebook.com/video/video....51372721496743
συγνωμη για το οφ τοπικ απλα για να μην ανοιγω καινουργιο το βαζω εδω εαν δεν γιναιτε παρακαλω να διαγραφει http://www.facebook.com/maxmikecamperis |
|
||||
|
||||
![]()
ο paco μου (ασπρομαυρος)με την αδελφουλα του την tsikita(του συνεταιρου μου) ειναι 13χρονων και πολυ ησυχα τσιουαουα
![]() ![]() ![]() ![]() και ο γιαγκο μου που δεν τον εχω χορτασει γιατι τον βλεπω μονο εναμιση μηνα το χρονο(στη Γερμανια) αυριο φευγω και θακανω τουλαχιστον 3 μηνες να τον ξαναδω. ο γιαγκο ειναι 9 χρονων γερμανικος ποιμενικος ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φατσες!
Να σας ζησουν! Ο paco γιατι μας βγαζει γλωσσα; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα τα φιλαρακια σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί σκύλος είναι? | zipo | Άλλα ζώα | 17 | 23-04-10 17:51 |
Ράτσα ή Αδεσποτο? | dimitris21 | Άλλα ζώα | 29 | 10-10-07 08:48 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | Άλλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Τι ράτσα είναι ? | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-03-04 17:18 |