|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την "ψαροπαρέα"!!!!!!!
![]() Είμαι αυτός που λέει ο Κουραμπιές με το 60ρι...Έχω φάει κόλλημα με "καρχαροειδές" και "shark look-like" αλλά δεν μπορώ να υποστιρίξω κάτι(νομίζω) με αυτό το ενυδρίο... |
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες!καλα νομιζεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γνωμη μου ειναι να αρχισεις με κατι συμβατο με τα λιτρα σου, να διαβασεις πολυ, να δεις τις απαιτησεις των ψαριων και με τον καιρο, ποτε δες ξερεις. Μπορει να φτιαξεις ενα κτηνος με καρχαριες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω για το 60ρακι θα προτεινα -τι αλλο?- εναν ομορφο betta ή αν θες ντε και καλα περισσοτερα απο ενα ψαρια dwarf gouramis.
Και οι δυο προτασεις απαιτουν βεβαια καποια επεξεργασια νερου
|
||||
|
||||
![]()
Ναι νικο για μονομαχο θα παμε. Θα κανω τεστ στο νερο του σημερα, μαλλον απο εμενα θα περνει νερο, απο οσμωση. Θα τον καθοδηγησω τι τοπικς να διαβασει , ηδη διαβαζει, και θα στησουμε κατι καλο. Απλα θα σας ξενερωσω με τον διακοσμο, ειναι κολημενος με αρχαια ελλαδα και βλεπω τον μονομαχο να κοβει βολτες πανω απο δωρικους κιωνες και αμφορεις και φυσικα αληθινα φυτα μολις κλαδεψω εγω.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια επιλογη, νερακι εννωειται βαλε δικο σου και σιγα σιγα καλο θα ειναι να προχωρηστε και σε χρωματακι οποτε μη σκεφτεσαι και τα δυσκολοτερα φυτα του κοσμου
![]() Θεωρω πως η επιλογη ειναι πολυ καλη γιατι το συγκεκριμενο ψαρακι αν του δωσεις τις σωστες συνθηκες και τον σωστο χωρο ειναι ενα κανονικοτατο πετ που σε αναγνωριζει, δεχετε ταισμα με το χερι κτλ κτλ
|
||||
|
||||
![]()
Moλις τουφτιαξα το φιλτρο...να απο εξοπλισμο τι εχει. Απειρες τροφες, θα δω ποιες θα μεινουν, να δω ποιες πανε καλα απο ημερομηνιες και ποιες κανουν για τον μονομαχο...αν σας πω σαυτο το ενυδρειο τι ειχαν μεσα.....αφηστε καλυτερα.
![]() ![]() Θερμοστατη εχει 150w....ειναι τεραστιος, θα τον τεσταρω στο δικο μου να δω αν ειναι οκ γιατι αν κολησει αυτος, θα βρασουν τα παντα. ![]() Σειρα εχει τεστ το ενυδρειο για καμια βδομαδα για στεγανοτητα,, και μετα σιγα σιγα θα παρουν ολα τον δρομο τους. ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 04-11-12 στις 16:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο 80αρι | mighellos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 12-07-12 10:01 |
Μια βοηθεια για ενυδρειο φιλου... | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-07-11 22:10 |
Προτασεις για νεο ενυδρειο | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-08-10 13:28 |
προτασεις για νεο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-09-09 21:37 |
Προτασεις Για Νεο Ενυδρειο | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 19-10-05 12:16 |