|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε πειτε μου αν κανω σωστα...
προετοιμαζω το νερο στο βαρελι με μηξη μισο νερο βρυσης μισο οσμοσης ωστε να φτιαξω τις επιθυμητες σκληροτητες (kh 4, gh 5). Μετα βαζω το φιλτρο με την τυρφη σε λειτουργια ωστε να φτασω το ph 7 για οση ωρα χρειαστει. Μόλις εχω την επιθυμητη τιμη ph αφαιρω την τυρφη και βαζω εναν κυκλοφορητη μεχρι να κανω την αλλαγη (σε 2-3 μερες). Ερωτησεις: 1) Οι τιμες μου δεν θα αλλαξουν αν αφαιρεσω την τυρφη? 2) Δεν θα μαλακωσει και αλλο το νερο όσο εχω μεσα την τυρφη? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΑ.... | CONAN77GR | Malawi | 14 | 28-03-12 21:27 |
πλαστικο βαρελι, που? | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 16-02-11 14:38 |
τυρφη σε βαρελι προετοιμασιας νερου. | manos_samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 20-01-11 22:27 |
Προετοιμασια νερου για αλλαγες | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-10-06 22:21 |