|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πτεροπους θελουμε και μεγαλοοοοοο!
Και ελεοχαρις θελουμεεεεεε! Και λιμνοφιλα ακουατικα-ιντικα θελουμεεεεεεεεε! Και HYDROCOTYLE SIBTHORPIOIDES θελουμεεεεεεεεεεε! Αμε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
STARFISH AQUARIUMS ΔΩΡΕΑ 6 ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ACCICULARIS!!!!!!!!
Εγώ λεω αυριο και το φύτεμα.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!! ευχαριστουμε πολυ!!!!
πρεπει οπωσδηποτε να περασω μια βολτα απτο starfish aquariums! αποδεικνυεται οτι πολυ κακος το ανεβαλα τοσο καιρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Α καλα.....Ο Μανθος για ακομη μια φορα δειχνει ποιος ειναι!!!
![]() ![]() Mανθε μου...Χιλια ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Μάνθο είσαι άρχοντας!
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια ευχαριστούμε μάνθο...
![]() ![]() Ρε σεις..?? τα φυτα μονο με φώτα ?? φέρτε και κανα γενικό λιπ..εγω εχω ξεμεινει ...!! που ειναι η ακουαπουρα?>.. ------------------------- μέσα και γω για αυριο φύτεμα..έστω και τα μισα να φυτέψουμε! !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε τον μανθο πααρα πολυ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
το petcity ακυρο.αργησαμε λενε...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο αλλα η μπλουζα πανω μ πιστευω οτι θα αναδειχθει!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω. Έχουμε κάποιον άλλο που τα έχει; Το Water Inn;
Από rosy barbs εμένα το μάτι μου πήρε μόνο longfin στον Ωκεανό. Μωρέ όλοι στον όγκο μου είστε!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για αυτο δεν πηρα medium..με σφίγγει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δεν θα ειναι διαγωνισμος ψαριων αλλα μοντελων
|
|
||||
|
||||
![]()
για ψαρια τι κανουμε τωρα?υπαρχει λυση?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι που κολλησαμε εγω ειχα μεινει στο οτι ψαχνουμε φυτα μονο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι πηρε κιεμενα το ματι μου για εναλλακτικη λυση παραπισω αλλα δεν ειμαι σιγουρος,γιαυτο ρωταω.δε βλεπω και τιποτα στο waterinn ρε γμτ απο κεραλα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δωδεκαδα Rosy barb τζαμπα...Χορηγια λεμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας περιμένουμε λίγο τον Ντίμη που έχει άστρο στα ψάρια. EDIT: Ούτε να μιλήσω δεν προλαβαίνω με εσένα!
Το λεπόν, η bolbitis heteroclita στην Ινδία βρίσκεται μόνο λίγο στα βόρεια οπότε αντίο. Αν δε βρούμε ceratopteris νομίζω ότι μπορεί να γίνει δουλειά με την ντοματιά, γιατί απαντάται στην Kerala.
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι dimis
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα βρουμε και τα 2!
Οποιος βρίσκει πηγες σαν αυτην του Στελιου για τα ψαρια μας και τα φυτα μας - και στα 2 βιοτοπικα- να τις κανει save,θα τις χρειαστουμε στην παρουσιαση για να αποδειξουμε οτι ειμαστε απολυτα βιοτοπικαριοι...
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό του βιοτοπικό θεωρείται έγκυρη πηγή;!
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μολις παντως και τα odessa και τα denisonii τα βλεπω στο site του waterinn.ξερει κανεις τι παιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχνα τα, είναι από παραδίπλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αουτ οφ στοκ που λεμε και στα Μεγαρα...
|
||||
|
||||
![]()
και τα denisonii
![]() α οκ.κριμα ![]() ενταξει αφου βρεθηκανε ψαρια τουλαχιστον ,παλι καλα.πωπω απογοητευτικα με τα μαγαζια... |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε τι είστε εσείς δεν σας προλαβαίνω….
καταρχήν να πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα water inn, Aβυσσος και starfish για την χορηγία τους και τον επαγγελματισμό τους! Όλα ωραία όλα καλά 1 ερώτηση τι να κάνω με την blyxa για κεραλα ? καθως και τι φυτά έχουμε βρει για κεραλα γιατί έχω μπερδευτεί…λιγουλάκι….
|
||||
|
||||
![]()
Ενημέρωση εκ μέρους του Νιντάλ.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού των δίσκων καθώς και του διαγωνισμού βιοτοπικών ενυδρείων ότι λόγο καθηστέριση της εταιρίας που παρέχει το τεχνικό εξοπλισμό (φίλτρα-θερμοστάτες),στην παράδωση τους να φέρνετε τα ψάρια σας από Πέμπτη απο τις 10:00 πμ και μετά. Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Πεμπτη απογευμα θα τα φερουμε...
Αντωνη αστην blyxa. Αφου βρηκαμε ελεοχαρις... Αντωνη κομβικη ερωτηση... Για να ειμαστε τουμπανο το Σαββατο μεσημερι,φυτευουμε αυριο ή την πεμπτη?
|
||||
|
||||
![]()
Οκ για την blyxa
![]() Θεωρώ πως τα φυτά τα οποία είναι ευαίσθητα καλό είναι να μπουν την Πέμπτη πχ. eleocharis γιατι δεν θα εχουμε Co2 και το ψηλοφοβαμαι…φυτά χαμηλών απαιτήσεων όπως java fern κλπ μπορούν να μπουν από τέταρτη .
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |