|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για το ποσταρισμα, ειναι μια εκπομπη που θα αρχισω σιγουρα να βλεπω. το πρωτο επεισοδια εκπληκτικο. Η καραντινα των τυπων κοστιζει οσο θα κοστισουν ΟΛΑ τα ενυδρεια της ζωης μου μαζι!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορειτε να παρετε εξισου ωραιες ιδεες κι απο εδω
Ολα τα ειδη "ενυδρειων"
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα....! Εγω με την ψαροτουαλετα...ειμαι κομπλε!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το εκτροφειο στο οποιο πανε τα παιδια ειναι το καλυτερο πετ σοπ που εχω δει ...σε αφηνουν να διαλεγεις μονος σου τα ψαρια και με μια αποχη...οχι σαν τους δικους μας που μας βαζουν τα αρρωστα...θελω κι εγω να παω εκει!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εδω μονοι μας διαλεγουμε ψαρια.
Δεν εισαι υποχρεωμενος να παρεις τα αρρωστα. Καταρχην αν εχει αρρωστα το ενυδρειο, δεν παιρνεις κανενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης αν εκανες κανα μισαωρο να πιασεις το ψαρι που ηθελες και απο το στρες εστελνες τα μισα ψαρια στον αλλο κοσμο θα αποζημιωνες τον ιδιοκτητη τους?
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα και οι ιδιοκτητες κυνηγουν πολυ ωρα τα ψαρια και στρεσσαρονται πολυ τα ψαρια..παντως εμενα ενα πετ σοπ πριν τρια χρονια με ειχε αφησει να πιασω εγω με την αποχη ενα γκουραμι που το εχω ακομη στο ενυδρειο μ...απλως το μονο που χρειαζεται ειναι προσοχη με την αποχη γιατι μπορεις να τραυματισεις τηναποχη...γι'αυτο το λογο τα βαζουν σε μικρα ενυδρεια για να παινονται ευκολα και μου το ειπε ενα πετ σοπ αυτο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|