|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει και να εχω να πω καποια αρκετα ανατρεπτικα -για οσα γνωριζαμε μεχρι τωρα- πραγματα, μπορει και να μην εχω.
Ολα παντως μεχρι τωρα δειχνουν πως μαλλον θα εχω ![]() Χομπυστας ειμαι κι εγω στην τελικη και τα πειραμματα μου δε μου τα χρηματοδοτει κανεις οπότε όποτε θα μπορω θα τα συνεχιζω. Απο κει και περα οι προτασεις μου δεν αφορουν τα πειραματα μου (δε θα πεισω τον αλλο να καταξηλωθει για τις δικες μου καβλ@#ς ) αλλα με γνομωνα τη σωστη φιλτρανση και την ευκολια προς το χρηστη, γιατι ρε παιδια ειλικρινα παλια οσο ειχα κατι εσωτερικα φιλτρα μου ειχαν σπασει τα νευρα και απο στριμοκολιασμα αλλα πολυ περισσοτερο απο τα συνεχομενα ηλιθια μπουκωματα. Αν τωρα αυτα που λες που δεν τα εχω δοκιμασει δε μπουκωνουν τοτε οκ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια γιά τον εξοπλισμό της λίμνης μου | aak | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 06-05-12 16:18 |
Βοήθεια για εξοπλισμό | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 20-05-11 13:23 |
Πρόταση για εξοπλισμό co2 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 20-07-10 12:56 |
Συμβουλή για εξοπλισμό | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-03-08 14:56 |
Προτάσεις για εξοπλισμό | ppanoss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-05-06 23:17 |