|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εισαι επιθετικος απεναντι μου...Βλέπεις οτι το συζηταω ηρεμα και δεν σε αποπαιρνω οπως κανεις εσυ....
Αφησε με να θεωρω οτι γνωριζω τι κανω στο θεμα των ενυδρειων μου... Τα ψαρια ζουν σε ενυδρειο με φιλτρανση καλυτερη και απο τον αμαζονιο... Δικια μου θεωρια ειναι οτι τα ψαρια θα εκτιμησουν πολυ περισσοτερο την ποιοτητα του νερου,την φιλτρανση και την οξυγονωση οταν ειναι μικρα,παρα τον χωρο...εγω τουλαχιστων εκει στοχευω... Εξαλλου δεν ξερω αν κοιταξες καθολου αναφερω οτι τον Σεμπτεμβριο θα εχουν ενα 750αλιτρο δικο τους... 6 χρονια ασχολουμαι με τετοια ψαρια...Δεν ειναι η πρωτη αροουανα που μεγαλωνω ουτε το πρωτο γκαρ... Το ενυδρειο λειτουργει ως χωρος για μεγαλωμα...Δεν προκειται να περιμενω ενηλικιωση εκει μεσα... Οποτε πιστευω δεν υπαρχει λογος να τους ζητησω συγνωμη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
amazon αρχαριος | daqua | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 20-06-11 19:03 |
Παραγγελια σε Amazon... | Manogr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 16 | 07-10-05 10:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |