|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωτος στοχος λοιπον τα υγρα τεστ.
ενα καθε μηνα ![]() μαζι με δανειο σπιτιου,δοσεις εφοριας(μου ηρθε η λυπητερη)δεη,χαρατσι,κτλ.... ![]() τα 15-20 ευρω που εχει το καθενα θα με σωσουν; ![]() και ο θεος βοηθος.πετρες βλεπω να τρωμε στο τελος!!! σορυ ξεφυγααα απο το θεμα |
|
||||
|
||||
![]()
Κρατήσου και πάρ' τα όλα μαζί από ebay.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, αν κρατησεις τα πλατυ, και δε βαλεις co2 ΙΣΩΣ το να ξερεις τις σκληροτητες σου να ειναι δευτερευον αφου ετσι κι αλλιως οι βρυσες βγαζουν συνηθως σχετικα σκληρο νερο, αλλα οσο να ναι ειναι 100% σωστο το να μη γνωριζουμε την ποιοτητα του νερου μας?
ενα τεστ ph παντως για τις αλλαγες το θελεις. Απο κει και περα νιτρωδη ισως αν υπαρχουν θα τα δεις και στο στικακι (δε μας νοιαζει ποσα ειναι, απλα δεν πρεπει να υπαρχουν) αλλα τα νιτρικα κι αυτα πρεπει να τα ξερεις μη φτασουν στα υψη... Νομιζω αν μπορεις να τα παρεις σε σετ απο e-buy θα σου ερθει πολυ φθηνοτερα |
|
||||
|
||||
![]()
Δωστε ρε παιδια κανενα λινκ απο ebay.δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εκει.ebay.gr μπαινω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και τα ακρίβυναν και στο ebay ρίξε μια ματιά:
http://www.ebay.co.uk/itm/API-Freshw...item3cb12089ce Από Ελλάδα: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2086 Αν πετύχεις ομαδική παραγγελία: http://fish.aquaristic.net/API-Fresh...ater_test.html
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο, (ισως σχετικο τεσπα), απο petcumulus δεν εχω αγορασει ποτε (τωρα που μου τελειωνει η τυρφη μου ρθε και ειδα πως εχει χυμα), χρεωνει μεταφορικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
3 ευρω εχω πληρωσει με καταθεση
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι αδυνατον
Παράθεση:
Αν παρεις πολλα κιλα ομως (να χεις) ρωτα αν στελνει ακομα με μεταφορικη (φορτηγα) ή κτελ οπου ειναι παμθηνα, αλλα πρεπει να πας την παρεις μονος σου (συνηθως Κηφισό κατοικοεδρευουν) Αλλιως απο την ομαδικη στην γερμανια (η ιδια τυρφη ειναι)
|
||||
|
||||
![]()
Την τυρφη την δοκιμασα και μου αρεσε πολυ. Για τα βαρια που ειχα ρωτησει τα στελνει με μεταφορικη με 5 ευρω αν θυμαμαι καλα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
την αποψη σας...πρωτη προσπαθεια 100lt | manolikos23 | Malawi | 17 | 28-01-11 23:30 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |