|
|||
|
|||
![]()
παιδια μπορουμε να μην βγαινουμε οφτοπικ γιατι με μπερδευετε με τα ασχετα περι ζουμιων?
θελω να μου πειτε 1) τι βλεπετε στο βιντεο. υπαρχει πιθανοτητα (οσο ξερετε) να ΜΗΝ ειναι dropsy? 2) ακριβης ονομασια των φαρμακων, ποσο κανουν αν ξερετε και απο που τα παιρνω. Ακομα, πως κανω την θεραπεια. Απο τη μια μου λετε (λενε) ειναι στα τελευταια του και ειναι τερματικη η αρρωστια του και δεν μπορεις να κανεις τιποτα, απο την αλλη μου λετε (λενε) τρεχα παρε λιμνες, φαρμακα, κανε αυτο, κανε το αλλο κτλ. Τελικα τι γινεται? Αν σωζεται φυσικα και να προσπαθησω, αλλα αν οχι γιατι να το ταλαιπωρησω στα τελευταια του? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |