|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω καιρο να σας....ζαλισω αλλα ευτηχως ειναι γιατι ολα πια, πανε παρα πολυ καλα! Στο φορουμ μπαινω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι. Το...ενυδρειο μου επιτελους εχει πια, αναπτυξει βιολογια και τα ψαρακια φαινονται μια χαρα (το κοκκινακι που ειχε αρχισει να μαυριζει, τωρα πια ειναι...πεντακαθαρο)
Εχω μια...απορια, αν ξερει καποιος να μου την λυσει: μολις φανε το φαγητο τους, το κοκκινο αρχιζει και κυνηγα το πορτοκαλι. Πηγαινει και τριβεται απο κατω του. Αυτο το ...παιχνιδι γινεται παντα μετα το φαγητο και διαρκει μερικα λεπτα. Τι θα μπορουσε να ειναι...; ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |