|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απο θορυβο απολυτως τιποτα , δεν ακουγεται καθολου.
Ασε εχω προβλημα με την ζεστη γιατι το δωματιο του ενυδρειου το χτυπαει ο ηλιος καρφι ολη μερα , δεν προστατευεται απο πουθενα και γιαυτο ειναι ζεστο . Μην ανυσηχεις , υπαρχει και το air con στο δωματιο που καλοκαιρι δουλευει σχεδον σερι , δεν παλευεται αλλιως !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα δουλεψει αλλωστε air con στο full , ειναι και καινουργιο περσι το εβαλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα ποσα Volt λειτουργει?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι περιπου το δικο μου
http://comfortairhelp.com/products/c...ch-6dfnew.html αλλα ειναι 24w 220v-50Hz ------------------------- ποσα watt ειναι το δικο σου Τζιμυ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 03-05-12 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρισκο.
Προσοχη οταν υπαρχει ρευμα υψηλης τασης, διπλα σε νερο.
|
||||
|
||||
![]()
το ανεμιστιρακι εχει πριζα που μπαινει σε 220 (στο ρευμα κατεθειαν) , απλα επανω σε αυτοκολητο που εχει γραφει : 5VDC 6 WATT
Δεν ειναι κοντα στην επιφανεια του νερου , ειναι μια αποσταση απο την επιφανια του νερου γυρω στα 30 cm , αλωστε ειναι τοσο δυνατο ο αερας που βγαζει οποτε δεν υπαρχει λογος να το βαλω ακριβως στην επιφανεια τοσο κοντα , και επεισης και αλλαγες νερου η αλλη δουλεια να κανω το βγαζω ευκολα με το μανταλακι και το αφηνω στην ακρη.
|
|||
|
|||
![]()
Jιmmis1974 το ανεμιστηρακι που πηρες, μεχρι εναν βαθμο εριξε την θερμοκρασια; Εχεις μηπως κανενα μετρητη να μας πεις αν η καταναλωση ειναι οντως 6 watt;
Αυτο εδω πιστευετε οτι μπορει να κανει τπτ; http://www.ebay.com/itm/180692411978...84.m1436.l2649 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν εχω κατι , αλλα λεει 6watt !! το αφησα ανοιχτο (χωρης controller) για καμια ωρα , εκλεισα παραθυρα για να ζεσταθει το δωματιο και σε μια ωρα που δουλευε μου ερειξε την θερμοκρασια απο 26,5 σε 22 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια για 30λιτρο να παρω 6cm ανεμιστηρα η 8cm???
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο πιο μεγαλο σε παιρνει να μπει.
Τα μικρα για να πιασουν αποδοση κανουν πολυ φασαρια. Εγω εχω βαλει 8αρι σε 17λιτρο και το εχω ρυθμισει σε χαμηλες στροφες, και ουτε που ακουγεται. Αν πισαουν ζεστες ομως θελει να εχει να δωσει (ροη αερα). Το βαζω στα 12v (με controller) και "σκαβει" στο νερο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Προφανως, ο μετασχηματιστης βρισκεται μεσα στο ανεμιστηρακι. Το ιδιο ειναι απο θεμα επικινδυνοτητας. ------------------------- Σημασια εχουν μονο τα CMF (ροη αερα) που εχει το ανεμιστηρακι. Ολα τα αλλα, στροφες μεγεθος, θορυβος, δεν εχουν σημασια. (ασε που αν ειναι "αθορυβα" δεν ψυχουν, γιατι απλα δεν βγαζουν αερα και γιαυτο δεν κανουν θορυβο). Οποιος θελει "αθορυβο" θα παρει ενα "θορυβωδες" (και με μεγαλο CMF) και θα το κανει αθορυβο τροφοδωτοντας το με λιγοτερα volt με ενα τρoφοδοτικο πολλαπλης εξοδου (πολυπακ) 3-12V. 6V ειναι συνηθως η μικροτερη ταση λειτουργιας τους. Αν ερθει ο καυσωνας ανεβαζετε οσο θελετε τα volt, και δεν μιλατε για θορυβο οταν δειτε τα 30C+ Δεν βαζουμε ποτε για ψυξη στο ενυδρειο, ανεμιστηρακι με LED
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 03-05-12 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-11 20:15 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |