|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευτυχώς όχι, μοιάζουν με αυτά http://www.google.gr/search?q=harpac...w=1360&bih=632 είναι 3-4 χιλιοστά δεν κολυμπόυν κινούνται πάνω στο βραχο και τα ζωανθούν και είναι πολύ γρήγορα Α!!! και μαλώνουν μεταξύ τους..... είναι δηλ κοπίποδα, κανονικά δεν θα έπρεπε να δημιουργούν πρόβλημα έτσι ?..... |
|
||||
|
||||
![]()
μετά τις τελευταίες προσθήκες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα σε βρισκω Γιαννη.Πολυ ωραιο εχει γινει.Αντε και με ενα 450 αρι reef...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά γιαννη. το 450άρι μου λείπει να πέσω μέσα...........
να σου ζήσει και ο γιος, να τον χαίροσαστε. μερικές φωτό από τα κοράλλια. |
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι αυτά παιδιά?
http://www.youtube.com/watch?v=Sds-e...eature=related |
|
||||
|
||||
![]()
αμφίποδα , κοπήποδα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ κώστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ , μέσα στις άλγες πολλαπλασιάζονται σαν τρελά και είναι πολύ αστεία να τα βλέπεις
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, μπράβο για την όλη προσπάθεια !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάντως αυτά τα ζουζουνια εξελίσσονται σε μάστιγα για τα κοράλλια μου. τα έχουν κατακλισει και κάποια δεν ανοίγουν...... τι να κάνω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 24-03-12 στις 19:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε ένα βράχάκι έχω αυτή την καφέ άλγη. ξέρει κάνένας θαλασσινός τι είναι ? αν είναι βλαπτική ? και πως απαλλάσομαι από αυτή.
και στο κάτω μέρος του βράχου είναι αυτά που φαίνονται στη δευτερη φωτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην πρώτη είναι κυανό είναι φυσιολογικό αν είσαι εντάξει στις ρουτίνες θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει , όταν θα είναι έτοιμο να φύγει θα αρχίσει να κάνει φουσκάλες και θα ''ξεπετσιάζει'' μπορείς να το σιφωνάρεις με προσοχή στην αλλαγή νερού .Τώρα στην δεύτερη φωτό είναι διάφορα σφουγγάρια , ωφέλημα για το ενυδρείο μην τα πειράζεις
|
||||
|
||||
![]()
κώστα λέω γι αυτό που μοιάζει με τριχες, μου φαίνεται ότι εξαπλώνεται και είναι και άσχημο.
τα σφουγγαράκια δεν τα πειράζω. |
|
||||
|
||||
![]()
μια φωτό όπως είναι τωρα. εδώ και ένα μηνα κάνω αλλαγές από θαλασσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τελευταία έχουν αυξηθεί υπερβολικά κάποια πλάσματα τα οποία μοιάζουν με πεπλατισμένους γυμνοσαλιγγες, έκανα αρκετές μέρες για να καταλάβω ότι είναι ζωντανοι οργανισμοί. ξέρει κάποιος τι είναι? είναι τα καφεκόκκινα που φαίνονται παντού.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ξερω να σου πω....
![]() Οι αλλαγες απο θαλασσα πος πανε? Να το χαιρεσαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
flatworms είναι ανδρέα, τωρα ψαχνω πως θα τα ξεφορτωθώ
οι αλλαγές από θαλασσα μια χαρά πάνε ευχαριστημένος είμαι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως Γιαννη,εδω βρισκεται η αιτια του προβληματος;;; ------------------------- Παράθεση:
Εσυ σβησε κανα εισερχομενο γιατι εχεις γεμισει και δεν δεχεσαι... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 23-04-12 στις 09:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πρώτα ήρθαν τα fltaworms και μετά ξεκίνησαν οι αλλαγές με νερό από θαλασσα.
τωρα αν στοιχεία του νερού τα ενθαρρύνουν αυτό δεν το ξερω (ελπίζω οχι) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ σβησε κανα εισερχομενο γιατι εχεις γεμισει και δεν δεχεσαι...
![]() το εχω αδειασει φιλαρακι.!!!!! ------------------------- περιμενε.βραχο ειχες απο εμενα.εγω δεν ειχα 3 χρονια σχεδον τωρα.εβαλες νεκρο οποτε δεν ειχες απο εκει.αρα ηρθαν με τα κοραλλακια σου η απο θαλασσα.σε τοσο μικρο ενυδρειο δεν νομιζω οτι μπορεις να βαλεις τετοιο ψαρι ειναι σβουρας.εχω και στο λεω.νομιζω πως πρεπει να παρεις δραστικες λυσεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 23-04-12 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με τα κοραλια θα ήρθε, αλλά όπως και να ήρθε τωρα είναι εδώ!!!!
έχει κανένας το flatworms exit σε περίπτωση που χειροτερέψουν τα πράγματα να μου πουλήσει ποσότητα για 60λ? |
|
||||
|
||||
![]()
Απο το νερό της αλλαγής ρε συ πως να ερθουν αφου θέλουν κάτι στέρεο για να πιαστουν, το ψαρι που σου λέω ειναι μια καλή επιλογη εγώ έχω δύο , ακόμα μπορεις να βάλεις έναν μανδαρινο απο ότη διάβαζα και αυτός τρωεί τέτοια μαζί με κοπήποδα που είσαι τίγκα, γενικά καλύτερα να αποφηγεις,τα χημικα για πολλους λόγους
|
||||
|
||||
![]()
τέλος εποχής για το ενυδρείο. μερικές τελευταλιες φωτό. πάω σε μεγαλύτερο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το νεο μου ενυδρείο είναι έτοιμο και τρέχει 40μερες τωρα, κάποια μικροπροβλήματα με την άλγη προσπαθώ να τα λύσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Πόσα λίτρα είναι?
Πως το έστρωσες? Έβαλες κατευθείαν τον παλιό βράχο? Απο ψάρια τι λέει? Εγώ διακρίνω 2 κλόουν και 2 κάρντιναλ! Τα κάρντιναλ δεν σε δυσκολεύουν? |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο είναι ιδιοκατασκευή 100λ με 35λ sump.
εβαλα τον παλιο βραχο με προσθηκη ψοφιου. ψαρια έχω 2 κλουν 2 καρδινάλιους και ένα six line wrase. oι καρδινάλιοι μια χαρά, τρώνε bloodworms και κανουν σαν τρελά!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βλεπω γιαννη οτι σιγα σιγα ανεβαινεις στα λιτρα!αντε κ στα 500!!!!!!!!
αν χρειαστεις κατι σφυρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε John.Πολυ ωραίο και αυτό το ενυδρείο σου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |