|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση
![]() Για τα είδη που αναφέρω τα είδα στο site seriously fish οπως πχ. http://www.seriouslyfish.com/profile...ullochi&id=824 οπου ειμαι οριακά σε αυτό που αναφέρει ως Minimum Tank size 55λιτρα γι αυτό και ρώτησα. Καταλαβαίνω όμως πως τις μελανοταινίες αυτές πρέπει να τις ξεχάσω στα λίτρα μου. ![]() Όσο αφορά τα Τateurndinas θεωρείται εύκολο ψάρι; θα μπορούσα να έχω ένα τέτοιο ζευγάρι μαζί με τα ψάρια βυθού που μου προτείνεις Stiphodon sp ή μονο του; ή ενα κοπαδακι απο αυτά που προτείνεις με τα ψάρια βυθού; το κοπαδάκι απο Pseudomugil furcatus τα αποκλειεις; εχω ερωτευτεί τα γαλανά τους μάτια. ![]() Απο φυτά θα προσπαθήσω να βρώ αυτά που προτείνεις οσα ποιο πολλα μπορώ. Προς το παρόν έχω βρει: microsorium, vallisneria nana και ένα είδος bacopa. θα ήθελα marsilea, blyxa για μπροστά εαν καταφέρω και βρω. Έχω μια ρίζα ξύλο και και 6-7 πέτρες μη ασβεστολιθικές και η ερώτηση μου τώρα οσο αφορά το χαλίκι: τα ψάρια βυθού αυτά έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση; θέλουν χοντρό ψιλό χαλίκι? η δεν τα πειράζει ότι να ναι; Προς το παρόν είμαι στην πρώτη μέρα στρωσίματος (με τροφή ψαριών) και έχω αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου.. υπομονή άπλετη.. και με την ευκαιρία να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ για τα ψαράκια που θα καταλήξω να αποκτήσω. ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο Κ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nita : 07-10-11 στις 14:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις ψαριών για 60 λίτρα και όχι μόνο ... | Γιώργος Κ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 26-04-18 17:25 |
Προτάσεις για 750 λίτρα! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 10-12-08 20:29 |
Προτάσεις για 80 λίτρα | Moutralewn | Malawi | 1 | 24-07-08 19:09 |
Προτάσεις για 35 λίτρα... | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-10-06 14:05 |
προτάσεις για 12 λίτρα? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 15-10-06 01:08 |