|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω τιποτα αλλο μεσα μονο γαριδες....τις αρεσει να κρυβονται ρε συ...ποτε μπαινουν ποτε βγαινουν..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως ειναι τωρα.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο εχει γινει!και τα φυτα φαινεται να ευημερουν.καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ετσι....ευχαρηστω
|
|
||||
|
||||
![]()
νεες φοτο
|
|
||||
|
||||
![]()
συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
νεο setup απο νεα φυτα απο nikosn
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες!
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το είδα το θέμα. Πολύ όμορφο το γαριδάδικο.
Να κάνω μερικές ερωτήσεις, γιατί ετοιμάζομαι να στήσω κι εγώ ένα 30λιτρο (μάλλον) γαριδάδικο. - Βλέπω ότι αρχικά έτρεχε ένα μήνα και είχες γαρίδες μέσα. Πως γίνεται αυτό; Πως έστρωσες το βυθό τόσο γρήγορα για να μπουν γαρίδες μέσα;;;;; αφού υποτίθετε ότι θέλει 2-4 μήνες για να στρώσει. - Το φίλτρο πιστεύεις ότι είναι επαρκές για τα λίτρα σου; Σκεφτόμουν για το Jet flo 75 σε 30λιτρο. Στην είσοδο τι έχεις βάλει;; καλσόν; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο παει και ομορφαινει!
Θα σου ελεγα να κλαδεψεις ψηλα λιγο την vallisneria για να παρουν φως τα κατω φυτα και ιδιετερα η java moss!(που ειναι και το αγαπημενο φυτο τψν γαριδων) |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, κατάλαβα.
Το είδα ότι λέει για 50 λίτρα, άλλα δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό. Τι υλικά έχεις βάλει μέσα στο φίλτρο; Από ροή τι λέει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξαλλου δεν θελω μεγαλη ροη μην το κανει και τσουναμι το γαριδαδικο... τα υλικα που εχω στο φιλτρο το σφουγγαρακι το δικο του, εβαλα και biomax ... ανεβαζω σε λιγο φοτος ![]() ------------------------- νεες φοτο ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 03-08-12 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο ειναι μπραβο σου!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γαριδακια αμετρητα! γεννανε ανελλιπως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νεες φοτος
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ζούγκλα γεμάτη γαρίδες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τέλειο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρειάκι και ακόμα πιο ωραίες οι φωτογραφίες!
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο!!!
Τι τροφές τις ρίχνεις? |
|
||||
|
||||
![]()
crusta sticks και shrimps sticks
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑλά μας έχεις τρελάνει!!!
Τι γίνεται από γαρίδες??!!??!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
Το γαριδαδικο μου με moss! | fotis_k | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 06-11-10 11:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |