|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να βαλω αληθινο φυτο σε 20 λιτρα ενυδρειο ρε συ??? στο πετ σοπ παω και του λεω '' Να ερθω το σαββατο να μου κανεις μια μετρηση και μου λει για τι ψαρι στρωνεις και λεω μονομαχο και μου κανει '' Πας καλα? εγω εδω δεν κανω μετρησεις στα αλλα τροπικα ( τετρα , νεον κλπ) θα κανεις για 1 μονομαχο?? βαζε αυτα που βαζεις και εισαι ενταξει! Τι να πω! στο ΠΕΤ σοπ μου λει δεν χρειαζομαι τιποτα και εδω μου λετε οτι χρειαζομαι πολλα δεν ξερω τι να κανω σοβαρα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές για στήσιμο ενυδρείου 100x40x40 160 λίτρα | John-g | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 19-07-10 21:38 |
Προτάσεις/Συμβουλές για τον καθαρισμό των τζαμιών του ενυδρείου | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 23:14 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |