|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||
|
||||||
![]()
Ενα ευχαριστω σε οσους μπηκαν στον κοπο να σχολιασουν.
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Οπως λεει ο fishme , Αφρικη, Κ.Αμερικη και συμπληρωνω και Ασια, δινουν πολυ ωραιες επιλογες για βιοτοπικα με νερο δικτυου. Ειναι κακο το χομπι να σε κουραζει. Υπαρχει κινδυνος να το εγκαταλειψεις αν πεσεις με τα μουτρα. Καλυτερα ολα με μετρο. ![]() Παράθεση:
Το aquascape δεν το παραταω με τιποτα ομως.Ουτε και τους διαγωνισμους. Αν ειναι να μεινω καποια στιγμη με ενα μονο ενυδρειο, αυτο θα ειναι aquascaping tank. Για μενα η καρδια του χομπι μου ειναι εκει και οχι για τις διακρισεις που λες, αλλα γιατι μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο στυλ και μου χαριζει ακριβως εκεινα τα συναισθηματα που πρεπει να σου δινει η διατηρηση ενος τετοιου ενυδρειου. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το πουλακι μιλαει πολυ και θα το ξεπουπουλιασω..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Αλεξανδρε !
Το νερο δικτυου ειναι οντως μεγαλο συν στην διατηρηση ενος ενυδρειου.. |
|
||||
|
||||
![]()
...και κάνουν για τις λίμνες μας πλέον, υπό προϋποθέσεις! Το μόνο που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ακόμα, είναι αν έχουν την καλύτερη εμφάνιση από πάνω ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και απ οτι ξερω αυτο το ειδος ειναι και το πιο καταλληλο για λιμνες λογω της πιο βορειας κατανομης του και της αντοχης του στο κρυο. Ειναι ομως πολυ σπανιο στο εμποριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ πως ούτε από φωτογραφία δεν το έχω ξαναδεί..
![]() ![]() ![]() Τελικά, το κρύο νερό κρύβει ένα ολόκληρο και άγνωστο κόσμο. Αλέξανδρε, εδώ και καιρό ψάχνω απεγνωσμένα άλλα είδη κρύου νερού κατάλληλα για τη λίμνη μου. Οι θερμοκρασίες μου το επιτρέπουν, αλλά μάλλον άλλοι γίγαντες εκτός των κοι δύσκολα άρχονται χωρίς πρόβλημα! Δες αυτό το ψάρι αν το γνωρίζεις (εγώ όχι!). Εϊναι αλήθεια τα όσα σημειώνονται εδώ? Μπορεί όντως να αντέξει αυτές τις θερμοκρασίες και τρέφεται όντως με άλγη?
|
||||
|
||||
![]()
Πατρίδα πολύ καλό...σε κάνα μήνα θέλω απόψεις
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οχι λιγοτερο απο 80 λιτρα για τα παραδεισια. Δεν ειναι μονομαχοι και θελουν το χωρο. Καλυτερα να περιμενεις να περασει το καλοκαιρι για να μην παιδευεσαι με ανεμιστηρακια οπως εγω τωρα-ηδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτού. και πάνω που λογάριαζα κι εγώ να βάλω ένα paradise μαζί με τα συννεφάκια στο 30 λιτρο μου!!!
![]() Χωρίς πλάκα όμως Αλέξανδρε, άν και "εύκολο" και χαμηλών απαιτήσεων το νέο στήσιμο, είναι τυπικό της καλλιτεχνίας και της πρωτοτυπίας που έχεις. Η γέφυρα είναι πολλή όμορφη και σοφά τοποθετημένη. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο!Απλο λιτο και ομορφο.Μου περισσευουν καναδυο Αχινοδοροι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω μια πολυ ωραια ιδεα που θα του δωσει εντελως φυσικο και αυστηρα βιοτοπικο χαρακτηρα. Θα ψαξω να βρω και φυτα απο τον χωρο κατανομης των Macropodus.. ![]() Παράθεση:
Αχινοδορος, θα τον παρω ![]() ![]() Θα ψαξω στα μαγαζια για κρυπτοκορινες απο την περιοχη της ΝΑ Ασιας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο!!!!
χωρίς πολύ φως λιπασματα και co2. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 14-01-11 03:10 |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
βιοτοπικο apistogramma sp2 | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 24-03-10 01:14 |
βιοτοπικο για σκαλαρια | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-04-09 20:03 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |