|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να αφαιρέσεις εντελώς το βαρέλι από εκεί και να επεκτείνεις τη λίμνη σου μέχρι εκεί. Το βάθος σου να μην είναι λιγότερο από 60-70εκ. αν και θα έλεγα περισσότερο. Στη συγκεκριμένη κατασκευή έχεις αφίσει ελάχιστον ζωτικό χώρο για τα ψάρια με το σχήμα που έχεις κάνει. Προσπάθησε να κάνεις ένα στενόμακρο σχήμα ώστε τα ψάρια να κινούνται. Δώσε και λίγο παραπάνω πλάτος ώστε να τοποθετήσεις και λίγα φυτά που σου αρέσουν.
Φίλτρο καλύτερα μπάκι που δεν θα σου παίρνει καθόλου χώρο στη βάση. Είναι φθηνή λύση και πολύ εύκολη σοτ καθάρισμα. Αν είναι, άσε την λιμνούλα αυτή για λίγο καιρό για να αποκτήσεις εμπειρίες, αλλά ταυτόχρονα να σου δώσει και το χρόνο να σκεφτείς πως θα την αλλάξεις.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |