|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως κολλάνε τα σιδεράκια στα δοντια οι ορθοδοντικοί με αυτόν τον τρόπο!!! Για τζάμια, πρωτη φορά το ακούω.
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το πρωι ισως προλαβω και πεταχτω να ρωτησω απο κοντα τι ειναι και πως ακριβως γινετε οποτε θα ενημερωσω παλι και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι άλλες ερωτήσεις;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει τον οδοντίατρο να βάζει uv στο σφράγισμα για να πολυμεριστεί η κόλλα
εγώ θα πήγαινα στην κλασσική ντεν μπράβεν ντεεε |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κόλλημα με λάμπα UV έχω δεί σε γυάλινες κατασκευές που χρησιμοποιούνται κυρίως σαν ράφια. Πραγματικά είναι ένα τέλειο κόλλημα που δέν φαίνεται απολύτως τίποτα. Το πόσο όμως αντέχει δεν το γνωρίζω. Μπορεί ο τζαμάς να σου πεί αν κάνει για ενυδρειακή χρήση? Τα λίτρα που θέλεις στο ενυδρείο σου είναι αρκετά και γνώμη μου να μήν κάνεις πειράματα αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος γιατί μιλάμε για νερά μέσα στο σπίτι αν κάτι πάει στραβά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται.
Πρόβλημα τοξικότητας δεν φαντάζομαι να υπάρχει αν είναι κόλλα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι αλλά αντοχής στις πιέσεις. Υπάρχει κανείς που το δοκίμασε ή γνωρίζει λεπτομέρειες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-09 17:33 |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
Βοηθεια | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-03-09 19:59 |
ΠΗ βοηθεια | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-10-08 18:10 |