|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το σωστό/λάθος δεν έχουμε τα ενυδρειάκια.
Όσο για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που θα χρειαστούμε περιμένουμε την ανακοίνωση του Μιχάλη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιχάληηηηηη |
|
||||
|
||||
![]()
'Exω κι εγώ ένα σακί μπεζ άμμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Kι ο Raven προσφέρθηκε να μας στείλει αρκετά κλαδέματα για τα φυτεμένα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48564
Ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί του, να τα παραλάβουμε έγκαιρα, για να τα έχουμε μέχρι Τρίτη ας πούμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω διαθέσιμο άπρο σπαστό χαλίκι, μή ασβεστολιθικό, καμιά 50ριά κιλά .
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια πρόχειρη λίστα όσων προσφέρθηκαν μέχρι τώρα:
Εξοπλισμός: Φίλτρα: 5(+1) olga, Pritanis, bokostas(3) + dimis1978(λυση αναγκης) Θερμαντήρες: 4 kostaskich, olga, Pritanis, bokostas Κυκλοφορητές: 1 kostaskich βοηθητικό φιλτράκι 250λιτ/ω και τροφές: kotsokk Ενυδρεία: 1 Κλεόβουλος + 5 (??) του Συλλόγου Υλικά: Χαλίκι: olga, Κλεόβουλος(25 κιλά), george (1 σακί), nikosm1(50 κιλά)= 100+ κιλά. Ρίζες-ξύλα: Pritanis(2), bokostas(2) Πέτρες: bokostas(4-5 για τα φυτεμένα, δεν φτάνουν για νταμάρι) Φυτά-κλαδέματα: Raven(πρέπει να κανονιστεί αποστολή), bokostas Ψάρια: κιχλιδες μαλαουι: kostaskich δίσκοι: Pritanis ζωοτόκα: Pritanis(έντλερς), bokostas(ξιφοφόροι) μονομάχος: kotsokk ------------------------- Να ρωτήσω κάτι?? Δεν θα έπρεπε ένα παρόμοιο θέμα-ανακοίνωση-πρόσκληση να δημιουργηθεί και στο Aquazone και στα άλλα φόρα?? Νομίζω στο ΑΖ τουλάχιστον υπάρχει thread: "Νέα του ΠΣΦΕ" και μπορεί να το δουν εκεί χομπίστες από Θεσ/νίκη που να θέλουν να βοηθήσουν. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 24-01-11 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κι από εμένα:
Μία μεσαία ρίζα red moor. Ένα μοπάνι με java moss 30-40 cm Ένα κουβά μικρές ξυλόπετρες (μέγεθος παλάμης-γροθιάς) Δύο χρονοδιακόπτες (χρειάζονται; ) Έναν θερμοστάτη 100W Έναν θερμοστάτη 200W Ένα κομπλέ εσωτερικό φίλτρο από ΡΙΟ 240 Ένα κομπλέ εσωτερικό φίλτρο από ΡΙΟ 125 (Θέλουμε εσωτερικά; ) 1 κυκλοφορητή-αντλία (1000άρη νομίζω!) 1 κυκλοφορητή coralia 900άρη συν τους δύο κυκλοφορητές από τα παραπάνω φίλτρα. Απλά να μου πείτε τι χρειάζεται μη τα κουβαλάω-ξηλώνω όλα τζάμπα! Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να συνεισφέρω και χρονικά, ώστε να αναλάβω κομμάτι.... Παρόλα αυτά εάν καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο.... Οψόμεθα!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |