|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας
![]() παιδια μια ερωτηση γιατι δεν ξερω ακριβως... εχω μεσα στο ενυδρειο 15 καρδιναλιους 10 λεοπαρντ ντανιο 2 οτοκυκλους δυο ανσιστρους 2 ραμιρεζι και μερικες γαριδες....ποση ποσοτητα τροφης να ριχνω σε φλεικς και ποση σπιρουλινα?????? και ποσες φορες την ημερα???? επισης διαπιστωσα σε μερικα ντανιο πως οι ουρες τους ειναι λιγο φαγωμενες τι να κανω????? ------------------------- και μολις ειδα πως μια tiger γαριδα εχει γινει μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 21-12-10 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
1. Τάϊζε τόσο όσο τρώνε τα ψάρια σου σε 2-3 λεπτά, 2 φορές τη μέρα ή και 1, δεν πειράζει.
Ρίχνε και καμιά φυτική ταμπλέτα ή σπιρουλίνα που και που για ότο και γαρίδες. 2. Για τις φαγωμένες ουρές πάρε μελαφίξ και ακολούθησε με ευλάβεια τις αναγραφόμενες οδηγίες. 3. Για την tiger γαρίδα που έγινε μπλε, μπορείς να πανηγυρίσεις, τώρα έχεις και blue tiger. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεσα σε 2-3 λεπτα μπορουν να φανε τεραστια ποσοτητα και ειδικα τα ντανιο που κανουν σαν τρελα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
να παρατηρεις και τις κοιλιες τους. ψαρια που τρεφονται υπερβολικα εχουν κατι κοιλιες...σαν τη δικη μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι πανο τα ντανιο παραφουσκωμενα
------------------------- πρεπει να χαμηλωσω και το πε χα για τα ραμιρεζι λιγο εχω τυρφη αλλα δεν ξερω αν θα επηρεασει τα αλλα ψαρια... υπαρχει χωρος για αλλο ενα ζευγαρι ραμιρεζι??? η κατι παρομοιο???? να υπενθυμισω οτι εχω 15-16 green neon 10 ντανιο 2 οτοκυκλους 2 ανσιστρους και 3-4 ταιγκερ γαριδες και θα μπουν και ρεντ τσερι μπορω να βαλω ενα ζευγαρι μελανοταινιες?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 22-12-10 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενας τα φωτα του ρε παιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
Oι μελανοταινιες δεν μπαινουν σε ζευγαρι αλλα σε ομαδες των 6 και ανω ατομων ή σε χαρεμι 1 αρσ. προς 2-3 θηλυκα (συνηθως αυτο το εφαρμοζουμε σε ενυδρειο που προσδοκούμε αναπαραγωγή).
|
||||
|
||||
![]()
αρα δεν εχω χωρο για τις βαλω ε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι,εχεις ηδη 32 ψαρια και γαριδες στα 110 λιτρα μικτα.
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση παιδια το φιλτρο καθε ποτε θελει καθαρισμα????
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν θα δεις οτι η ροη του φιλτρου πεφτει.
|
||||
|
||||
![]()
στο τριμηνο καλα ειναι?????
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν πέφτει αισθητά ή ροή, δεν χρειάζεται να το προσδιορίσεις χρονικά, μπορεί να πάει κι εξάμηνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ποσο τροφη πρεπει να ριχνω ακομα με μπερδευει και μαλλον ριχνω πολυ γιατι τσιμπησε λιγο η αμμωνια
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι μπορουν να φανε τα ψαρια σε 2 λεπτα
|
|
||||
|
||||
![]()
τελος παντων τα λεοπαρντ ντανιο αν και πανεμορφα ψαρακια την πεμπτη θα τα δωσω γιατι θελω να χαμηλωσω το πε χα μου
σημερα εχω ταισει λιγο και προσεκτικα και αυριο θα ξανα μετρησω γ@μ# το κερατο μου |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον θα σας πω τωρα κι εγω τον πονο μου
![]() ![]() ![]() χθες ηθελα να δωσω τα 10 ντανιο γιατι θελω να κατεβασω το πε χα αλλα καταφερα να πιασω μονο τα 8 και τα αλλα δυο προσπαθησα παλι σημερα αλλα γινονται καπνος γιατι εχουν ψιλιαστει την δουλεια...αυτα μαλλον θα κρατηθουν γιατι δεν μπορω να τα πιασω με τιποτα...αλλα θα εχουν προβλημα που θα ειναι μονο δυο σιγουρα... τωρα με το πε χα θα εχουν προβλημα??? ηδη το ενα στρεσαριστηκε απο χθες και δεν το βλεπω και πολυ καλα... τι να κανω???????? ------------------------- heeelp ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 31-12-10 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπομονη..... να κανεις
![]() κοιτα να τα πιασεις το βραδυ που κοιμουντε με εναν φακο, μπας και καταφερεις κατι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ειναι κριμα να τα αφησω δυο μονα τους γιατι αν δεν ειναι κοπαδιαστα στρεσαρονται και δεν θα αντεξουν πολυ.... |
|
||||
|
||||
![]()
μου εχει ανεβει ελαχιστα η αμμωνια αλλα προοσπαθω εδω και μιαμιση εβδομαδα και δεν μπορω να την κατεβασω
|
|
||||
|
||||
![]()
μην βαλεις αλλα ψαρια μειωσε το φαγητο καθημερινες μικρες αλλαγες νερου μια αεραντλια για να βοηθας τα ψαρια βρες και ριξε λιγο μπολι και βαζε πριμε σε διπλη δωση σε καθε αλλαγη νερου αυτες τις μερες
|
|
||||
|
||||
![]()
ΤΙ ειναι το πριμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αααα ε πειτε αντιχλωριο ρε παιδια...δηλαδη να κανω αλλαγη το ενα πεμπτο???
γιατι αυριο θα εκανα την εβδομαδιαια αλλαγη που ειναι το ενα τριτο |
|
||||
|
||||
![]()
kingrim μειωσει το ταισμα τις τελευταιες μερες εκανα μια καλη αλλαγη με παραπανω αντιχλωριο και ολα ειναι μηδεν =)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ αν και ενα ευχαριστω για το ποσο πολυ με εχεις βοηθησει δεν φτανει
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω καποιους επριξα και πριζω αυτο ειναι το φορουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα κατι βαλισνεριες gigantiea απο οτι μου ειπε το παιδι που μου το εδωσε και εχει γινει σαν ζουγκλα το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ![]() υπαρχει καποιο ψαρι που να τρωει τις αλγες απο τα φυτα? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46069 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31750 ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |