|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μέσα στην εγγύηση; Αν ναι, παν'το μαζί με τον ιδιοκτήτη στο μαγαζί απ'οπου το πήρε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι στην εγγυηση! αλλα μετα απο ψαξιμο κατεληξα οτι πιθανοτατα κατα 90% το προβλημα ειναι το εξης: το σωμα της φτερωτης κτυπαει στον θαλαμισκο. Δεν μπορει να μεινει στο κεντρο. Ο αξονας δεν ειναι σπασμενος, τα λασιχακια του ειναι κομπλε, αερα δεν εχει, τα πτερυγια της φτερωτης δεν χτυπανε πουθενα. Και κατα 10% να ακουγεται η σιτα που εχει μπροστα αλλα δεν νομιζω. συγκριτικα με ενα eheim pro που εχω οταν τοπεθετω την φτερωτη στον θαλαμο καθεται ακριβως στο κεντρο χωρις να ακουμπαει στα τοιχωματα ενω σε αυτο μολις το τοποθετησω το ελκει προς ενα σημειο και γερνει. δεν ξερω αν πρεπει να γινετε ετσι σε αυτο το μοντελο.
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...F7aCwoROzVEZVm
τσεκαρε αν υπαρχουν ολα τα "μπλιμπλικια" στο δικο σου...π.χ στο 743371 υπαρχουν τα λαστιχακια (και τα δυο)?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
...ισως να πρεπει να αλλαξεις τα λαστιχακια του κεραμικου αξονα.Μαλλον παλιοσαν και φθειρονται....ποσο καιρο ειπες λειτουργουσε το φιλτρο ?
|
||||
|
||||
![]()
δεν γνωριζω! λογικα αρκετο καιρο. δεν τον ρωτησα! θα πας να παρω μονο τα ανταλλακτικα του αξονα, 3 ευρω κανουν απο οτι ειδα. ελπιζω να λυθει το θεμα αλλιως θα το δωσω σε κανενα που δεν τον ενοχλει ο θορυβος, γιατι απο ροη μια χαρα παει!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το ιδιο προβλημα απεκτησα και γω απο χθες.το εββγαλα ισα με 10 φορες το καθαρισα και παλι χτυπαει η φτερωτη.βεβαια βελτιωθηκε αλλα παλι ακουγεται.εχω σκασει και το εχω και 2 μηνες
|
|
||||
|
||||
![]()
ο αξονας σου πσ ειναι? ειναι κατα ασπρος η εχει καποιες μαυρες γραμμες?
|
||||
|
||||
![]()
ασπρος ναι αλλα για γραμμες δν θυμαμαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου έχω το εν λόγο φίλτρο εδω και 3 χρόνια
και μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν μετά από συντήρηση ρουτίνας είχε σπάσει ο κεραμικός άξονας (πράγμα όχι και τόσο δύσκολο να συμβεί). Μετά την αλλαγή του ακούγόταν πάλι σαν καινούριο. Νομίζω αξίζει τον κόπο η αγορά ενός κεράμικου άξονα μαζί με τα ελαστικά κουμπόματα του (εμένα στοιχισαν 4 ευρώ μόνο), μπορεί τελικά να είναι η λύση και για το δικό σου φίλτρο. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 18-12-10 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το δικο μου πρωτη φορα το ανοιξα επειδη ακουγοταν οχι για να το ανακατεψω.τωρα αν ειναι για 4e δν γινεται θεμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχει σπασει το κεραμικο αξονακι δεν χρειαζεται αλλαγη.
Να λυγιζει.... δεν λυγιζει. Σπαει. Εκτις κι αν εννοεις να λυγισε η φτερωτη. Πολυ δυσκολο. Μαλλον θελει καθαρισμα ο θαλαμος της φτερωτης και ολοα τα tunel που περναει νερο στην κεφαλη με οδοντοβουρτσα. Ή πιο πιθανο ειναι να θελουν αλλαγη τα λαστιχακια που κουμπωνει πανω και κατω το κεραμικο αξονακι. Αν παρεις το σετακι, κεραμικο αξονακι και λαστιχακια, μην πεταξεις το παλιο αξονακι ετσι κι αλλιως ![]() Μετα περασμα ολα τα λαστιχα με λιγη βαζελινη για να διατηρουνται καινουρια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Για να λες οτι γερνει και ακουμπαει η φτερωτη στα τοιχωματα του θαλαμου, δεν την κραταει στη θεση της κατι, που το πιο πιθανο ειναι τα λαστιχακια ή το κακαπι του θαλαμου που τη σταθεροποιει αφου κλεισει.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ακουμπαει η ιδια η φτερωτη αλλα το σωμα της, ο μαγνητης δλδ. Οτνα εκανα τις δοκιμες, και πιεχα λιγο την σιτα με το χερι μου σταματαγε ο ηχος! σνα να μην παταει καλα ο αξονας στα λαστιχακια και τρεμοπαιζει. αυτο πιστευω οτι συμβαινει! θα παρω ενα σετακι και θα δω. αλλα το θεμα ειναι το λαστιχακι μεσα στον θαλαμο πως το βγαζουμε? προσπαθουσα να το βγαλω αλλα εχει σφηνωσε για τα καλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το λαστιχακι, με κανενα κατσαβιδακι.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον φιλοι μου το προβλημα λυθηκε με καινουργιο σετ προπελα και αξονα! και εντοπισα που ηταν το προγβλημα της φθορας τελικα. δεν ηταν τα λαστιχακια αλλα συκγριτικα με το την κουνουργια προπελα και την παλια το προβλημα ηταν το εξης: το "τουνελ" της φτερωτης απο οπου περναει ο αξονας εχει ενα μαυρο λαστιχακι η πλαστικο (δεν ξερω τι υλικο ειναι) το οποιο ειχε φθαρει και δημιουργουσε ενα κενο μεταξυ αξονα και τουνελ ενω στην καινουργια προπελα δεν υπαρχει αυτο το κενο και παραμενει σταθερο!! Επιτελους ησυχασαν τα αφτια μου!!
![]() Ευχαριστω παντος ολουσ για την βοηθεια και το ενδιαφερον! Το σετακι ηταν λιγο ακριβουτσικο αλλα τα ειχε ολα μεσα μεχρι και την σιτα που κλεινει μπροστα!
|
|||
|
|||
![]()
αφου λυθηκε εισε μια χαρα.εχω και εγω το ιδιο φυλτρο ειναι αθορυβο και παρα πολυ καλο.ειχα παρομοιο προβλημα με εσενα.εμενα μ ειχε χαλασει ο αξονας και τον αντικατεστησα με ενα σιδερο στο ιδιο μεγεθος.σου λεω αφτη την λυση για να την εχειw υποψην αμα(που ποτε) παθει κατι ο αξονας.θα σου ερθει και τσαμπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα σκουριάσει αλλά πολύ μετά!
θα περάσει κάμποσος καιρός! για αρχή θα κανείς την δουλειά σου πάντως!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φιλτρο eheim | christosvn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 15:39 |
προβλημα με φιλτρο eheim υποστηριξη αντιπροσωπιας | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 06-09-10 15:19 |
eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |