|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο,μπράβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Σταυρο και πρεπει να σου πω οτι εσυ μου τα ελεγες σε εναν καφε ''για να κανεις αυτο που θελεις πρεπει να παρεις μπουκαλα, υποστρωμμα, λαμπες, λιπασματα ή θα τα παρεις τωρα και κερδισεις χρηματα ή θα τα παρεις σιγα σιγα και θα δωσεις ενα καρο χρηματα''
Δεν σε ακουσα ο τρελος ![]() ![]() ![]() αν οχι ο πρωτος εισαι απο τα πρωτα ατομα που μου εδωσαν μια σωστη εικονα. |
|
||||
|
||||
![]()
Όλο βλακείες λέω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν εισαι ο μονος παθων.. μην ανυσηχεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tηλεμαχε αν ησουν στο facebook θα μπορουσες να κανεις ''αρεσκω'' http://www.youtube.com/watch?v=C8gQlAdpkd8
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ,χαρα στο κουραγιο σου που στηνεις και ξεστηνεις το ενυδρειο σου τοσο συχνα,Μπραβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη παρατηρώντας το προσεκτικά μου ήρθαν στο μυαλό ιδέες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ περιμενω και αλλες ιδεες |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτός ο αριστερός βράχος με τη riccia είναι αίσχος, μπορώ να σε απαλάξω από την παρουσία του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έχεις δίκιο για τη σύγκριση της μός και τις πέτρες.
![]() Τη flame που είπες τη φαντάζομαι δεμένη κάπου χαμηλά (γιατί αναπτύσσεται προς τα πάνω) ανάμεσα άπό χαραμάδες που αφήνουν οι βράχοι. Ανάμεσα από τις χαραμάδες φαντάζομαι επίσης και μερικά κλωναράκια micrantemoides όπως και λίγο πράσινο μυριόφυλλο στο δεξί τμήμα για να κρύψεις τον εξοπλισμό. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο στήσιμο και σίγουρα θα γίνει πολύ δυνατό αργότερα. Γνώμη μου....μην βάλεις άλλα φυτά. Αυτά που έχεις μέσα είναι υπεραρκετά για τέτοιου τύπου ενυδρείου. Πολύ δυνατό, καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι πιστεύω πώς είναι πιο γοητευτικές οι πέτρες όταν ξεπροβάλλουν από διάφορες κοντές πρασινάδες. Και τα ενυδρεία τύπου iwagumi πάντα με αιχμηρές γρίζες πέτρες, έχουν συνήθως ανέμελους πράσινους τάπητες και φούντες εδώ κι εκεί από eleocharis parvula και acicularis.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 20-12-10 στις 21:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα ξέρεις καλλίτερα και πρέπει να τελειοποιήσεις την ιδέα που εσύ έχεις οραματιστεί....Κι εγώ και η Αλεξάνδρα είχαμε στο μυαλό μας τα iwagumi. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να γίνει σύγκριση μεγέθους φυτού και βράχου και μέσα από τη διαδικασία αυτή των ιδεών μαθαίνουμε κι εμείς. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε με αγωνία την εξέλιξη του
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν το εχεις ήδη κάνει, αλλα θα έλεγα να μην βάλεις moss αλλα καποιο άλλο φυτό. Εμένα δεν μου αρέσει η moss για τέτοια χρήση. Φυσικά, οτι επιθυμείς εσύ!
Καμοια νέα φωτογραφία; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Κατι θα κανω μαλλον με βιντεο αυτες τις μερες αλλα για να το κανω πρεπει να ερθει κατι απο petcumulus που περιμενω μερες τωρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη και ωραιοτερη επιλογη πρασιναδας πανω στα βραχια, ειναι καποιο απο τα 2 ειδη Riccardia. Αναπτυσσεται αργα και ειναι πανεμορφη !! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το δα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Γιάννη, αίσχος! Δεν βλέπεται!!! Να το διαλύσεις αμέσως και να πάς στα Νταμάρια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με μια αναζητηση που εκανα ειναι πανεμορφη ξερεις που μπορει να βρεθει? ευχαριστω και εσυ σε καλο δρομο εισαι ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
μπορει να γινει και αυτο καποιο στιγμη Παιδια αμα προλαβω θα βγαλω ενα βιντεο σημερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη ξέρουμε τι πετρωμά είναι αυτο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ξυλοπετρες ειναι νομιζω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος ο Jiraiya αλλα με σκονακι (αφου ηταν εκει οταν τις αγοραζα)
οι πετρες τωρα εχουν και λιγο αλγη πανω και ειναι πολυ πιο ομορφες κατα την γνωμη μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Oμως ειναι πανακριβη για τοσο μικρη ποσοτητα που εχει η σιτα πανω της. Την ειχα παρει πριν 2 χρονια 14 ευρω. Επισης αργει πολυ να αναπτυχθει. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω αγορασα φλαμε 17ε ενα μικρο κομματακι τελος παντων αμα βρω θα παρω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε ερχεσαι και κλαδευεις οτι σου χρειαζεσαι για να ντυσεις το στολιδη σου μου αρεσε πολυ το στησιμο και οπως ειπε ο Αλεξ θα χρειαστεις φυτα αργης αναπτυξης τη riccia θα την επιανα πανω στην πετρα με ενα ελαστικο τουλι με μεγαλουτσικες τρυπες σαν καπελο που θα κρυβοταν με την αναπτυξη της καλη συνεχεια στο καινουργιο σου ταξιδη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() . . . . . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 28-12-10 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικό κι αυτό που μ' αρέσει περισσότερο, είναι ότι τα ψάρια είναι σε πρώτο πλάνο κι όχι κρυμμένα στα φυτά (ελπίζω ν' αρέσει και σ' αυτά).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα οταν πηγα να αγορασω ψαρακια πηρα απο αζορες 15 αρλεκινους + τα ψαρια που ειχα απο πριν με την λογικη οτι στο wild roots ειχα 20 και δεν εβλεπα ψαρια....
την αλλη μερα του πηγα πισω τα 10 ψαρακια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+μφωνώ απολύτως.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |