|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οχι εδωσα ολα τα φυτα που ειχα στον βασιλη και μερικα στο στεφανο
βρηκα κατι ψευδοτροφεους που μου αρεσαν και τωρα εχω μονο δυο ανουμπιες στο ενυδρειο μαζι με τις κοτρωνες η αγγελία κωστα ισχυει κανονικα για το μικρο μου που εχω 4 μικρα πλατυ του βασιλη και εχω μονο ενα μικροσορουμ πτεροπους εκει και χρειαζομαι ειδικα εύκολα φυτα για να νιωθουν και πιο ανετα γενικα δεν την παλευα να εχω φουλ φυτεμενο το μεγαλο οποτε κατεφυγα σε συνδιασμο μικρο φυτεμενου και μεγάλο νταμαρι η αγγελια για ζητηση φυτων ισχυει κανονικα λοιπον!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψηφοφορία για την φωτογραφία που θα σταλεί στον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Φωτογραφίες μελών | 48 | 08-09-11 08:20 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |