|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Την Πεμπτη που μας περασε αναγκαστηκα να ανεβω στο χωριο μου λογω ενος δυσαρεστου γεγονοτος.Φυσικα οτι ψαρακια ειχα απο τις γεννες,απεβιωσαν.Στο χωριο βρεθηκα με τον Γιαννη (jp),ο οποιος μου εδωσε Vinegar eel.Την Δευτερα μια μερα μετα την επιστροφη μου ειδα αυγα και ψαρακια.Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως φιλτραρουμε αυτην την τροφη και πως την δινουμε;;Δοκιμασα και microworms(ας ειναι καλα ο Γιαννης παλι),αλλα παλι τιποτα(ισως να φταιει οτι ειναι 1 ημερας).
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατος απο preacox | Γιαννης Μ5 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-10-10 12:47 |
Φουσκωμενη preacox | Γιαννης Μ5 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 8 | 17-09-10 10:38 |
Που εισαι preacox ? | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 02-12-05 03:38 |
preacox unbalanced ... | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-05-05 13:30 |
Melanotaenia preacox Τι έχει; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 22:29 |