|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι είδα κι απόειδα και πήγα σε μια αντλία eheim compact στης οποίας τη φτερωτή τροφοδοτώ το διοξείδιο, και η φτερωτή τη μετατρέπει σε μικροσκοπικές φυσαλίδες...
|
|
||||
|
||||
![]()
lion πολυ μεγαλος ογκος ρε συ
Aquaman δεν κανει πολυ φασαρια??? Τι εγινε ο αλλος διαχυτηρας που ειχες κανει? |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο κάνω κι εγώ. κι αν δεν σε νοιάζει ο πιθανός θόρυβος τα σπάει το συγκεκριμένο... Αμαν ρε παιδί μου τοσοι διαχυτηρες και κανένας δεν σε βόλεψε???
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορεί να καταδεχτώ να πάρω ακόμη και τον παλιο-eheim σου σε αντάλλαγμα και ν' απαρνηθώ τον υπέροχο, πανέμορφο, αξιόπιστο Κινέζο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να σου πω, σε ότι αφορά τους διαχυτήρες τα έχω δοκιμάσει όλα νομίζω, εκτός από τον εξωτερικό που λέει ο lion - ελπίζω να μην πάω σε τέτοια λύση, αλλά δε λέω μεγάλη κουβέντα... ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τώρα έχω μια eheim compact που είναι και πιό συμμαζεμένη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 16-11-10 στις 12:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Aquaman, τον διαχυτήρα που πήρα από εσένα μετέτρεψα ![]() Τον έκοψα στην μέση, έσπασα το κεραμικό και κόλλησα σωλήνα 30εκ. μήκος και κατέληξα σε μία κατασκευή παρόμοια
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 16-11-10 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ρε παιδια αυτη η διαχυση ειναι επιστημη
Βοκοστα θα παρω ματι τι εχεις και θα σου πω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μεγάλο και άσχημο το φίλτρο νερού, αν δεν έχεις κάπου (ντουλάπι, από πίσω, κάτι τέτοιο) να το κρύψεις, ξέχνα το.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/Aquarium-CO2-D...item255978c64c
τον εχω κανενα 8μηνο.Πολυ καλος απλα ακουγονται οι μπαλιτσες κατα την περιστροφη τους (ειναι και πολυ εντυπωσιακος λογω αυτης της περιστροφης οπως λεει το "εταιρον ημισυ"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μεσα στο νερο μπαινει αυτος?
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα ενυδρειο με τι παροχη co2 και το εχεις στην εξοδο του φιλτρου ή δικια του αντλια και τελος ποσα λιτρα την ωρα ειναι η αντλια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω στην εξοδο ενος prof III 2075,ριο 240 το ενυδρειο και συνδεμενο με Ph controler.Και στα 450 λιτρα ομως δουλευε μια χαρα σε αντιθεση με αυτον της papillion(ιδιος με τους κινεζικους αλλα και τον κεραμικο της eheim) που δεν εριχναν το Ph στο επιθυμητο..
|
||||
|
||||
![]()
Βρε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε ειναι ονλινε καφεδακι αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εσύ με τι αντλία το δουλεύεις; (ΥΓ: αν λυπηθεί τους υπόλοιπους κανένας μοντ μπορεί και να είναι καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση για διαχυτήρες σε χωριστό θεμα...) |
|
||||
|
||||
![]()
1250λ/ω ειναι το φιλτρο του
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει και μικρότερους, ή παίρνεις τον μεγάλο και αφαιρείς κομμάτια από τα 3 που έχει.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ οικονομικη επιλογη τοτε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουαου... κοιτα ρε κι εκεί που έλεγα ότι τα βρήκα με την αντλία... τρέχω στο ebay...
|
|
||||
|
||||
![]()
aquaman δες ποσο παει με μεταφορικα για 2 κομματια και πες μου τελικη τιμη αμα ειναι να παρουμε μαζι
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Για 3, τι, θα μείνω εγώ χωρίς Κινέζο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι θα χώσετε αυτό το τέρας μέσα στο ενυδρείο; Βρε κάντε το εξωτερικό που είναι ίδιο σε φιλοσοφία....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με 4-5 ε κοστος το δοκιμαζεις και βλεπεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ξαναπάρει από αυτόν - δεν έχει έκπτωση για combined shipping.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κορίτσια...θα μου πείτε τον τίτλο του ποστ ;
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |