|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η 2η λύση που λες θα είναι σίγουρα καλύτερη - θα κάνει κάτι σαν venturi effect, το θεμα είναι αν θα γεμίσεις σωλήνες και συνδέσεις εκεί μέσα. Αλλά αν μπορείς να το ρυθμίσεις "χωροταξικά" νομίζω θα είναι καλό. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Χμμμ... έχεις δίκιο αυτό δε το σκέφτηκα. Στο δικό μου μόλις έβαλα μια κοράλια-1 αυτή έχει τα μισά λίτρα/ώρα από τη δικιά σου αλλά με τίποτα δε θα "τράβαγε" νομίζω... Με δεδομένο ότι ο κινέζος είναι κι αυτός ανοιχτός από παντού το βλέπω δύσκολο...
------------------------- Μια άλλη λύση είναι βγάζεις το ferplast και βάζεις μια μικρή-μεσαία αντλία (π.χ 300-600 λίτρα) της οποίας τη φτερωτή την τρυπάς με βελόνα σε διάφορα μέρη, και διοχετεύεις το διοξείδιο εκεί. Θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος, και θα κάνει διάχυση μπόμπα, αλλά θα κάνει θόρυβο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 11-11-10 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μολις εβαλα Τ και δινω και στην ferplast και στον κινεζο (αλλα νομιζω οτι παει ολο στον κινεζο)
|
|
||||
|
||||
Αυτό που βλέπω είναι οτι δεν έχεις πρόβλημα κυκλοφορίας,αλλά μάλλον δεν έχεις καλή διάχυση του CO2 γιατι η φυσαλίδες σου παραείναι χοντρες και ανεβαίνουν απευθείας στην επιφάνεια (απόσο φαίνεται στο βίντεο) ,οπως σου είπαν και οι παραπάνω αυτοι οι κυκλοφορητές δεν μπορούν να σπάσουν τις φυσαλίδες παρα πολύ,αν τον κατέβαζες λίγο παρακάτω τον κυκλοφοριτη ισως να ήταν καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
Πιθανοτατα είναι λόγω του ότι το ένα σωληνάκι βγαίνει σε μικρότερο βάθος απ'ότι το άλλο - μια μικρή διαφορά αρκεί ώστε να φεύγει αέριο μόνο από τη μια πλευρά...
|
|
||||
|
||||
Λοιπον εβαλα μεσα στον ferplast ενα πλαστικο διχτακι και μεσα substrat pro αντε να δουμε θα ειναι καλητερα.....
τον κινεζο του εχω κλεισει προς το παρων την παροχη Co2 (εχω βανακι μετα το Τ ) |
|
||||
|
||||
Τελικά η ροή είναι πολύ καλή! Ακουσα το 23 φορές και ταράχτηκα!
Ναί γιατί; Κόβω λίγο την ροή του, στα 4/5 ή και στα 5/6. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα με φυτα! | chris z3 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 03-01-11 12:50 |
60 λιτρα Endlers με φυτα χαμηλων απαιτησεων!!! | konstantinaevros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 33 | 01-12-10 00:29 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |