|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Αργότερα θα ανεβάσω φωτό χωρίς την πέτρα να μου πείτε γνώμες!!! ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 30-01-10 στις 15:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θες απιστο
που θα τα βαλεις ?????????
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο!
|
||||
|
||||
![]()
αφου εχεις γκαπι θες να σε αρχησω τωρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είπα βρε το καλοκαίρι που θα πάρω ΑΟ!!!άρα θα φύγουν τα γκάπυ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε cpd
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω...μου αρέσουν τα απιστο
|
||||
|
||||
![]()
και μενα οι λευκοι καρχαριες και τα κανγουρο
διαβασε καλα προαιτημασου και σιγα σιγα αφου εισαι ετοιμος κανεις το μεγαλο βημα απο το σκληρο στο μαλακο νερο
|
||||
|
||||
![]() ![]() ακουω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα βρες μια ωραια πετρα η ενα ομορφο ξυλο μικρο και βαλτο στη μεση η ασε χωρο να κολυμπανε
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα μικρα polisperma θα τα βαλω πισω.στο κενο που δημιουργειται!τι λες?
|
||||
|
||||
![]()
βασικα λεω να το αφησεις ησηχο και να μη βουτας ολο τα χερια μεσα
|
||||
|
||||
![]()
με την αλλα γη θα το κανω...αυριο..:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαρη βαλτου περιορισμο.....χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
αυστηρα 30 μερες αλλιως
![]() ![]() καλα οσο για σενα αλλαξε το platy και βαλε τσαλαβουτας ολλο τα χερια μεσα τα εχεις κατσε να ερθω θα σε φτιαξω απο κοντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!!!η μανα μου οποτε παω να κανω κατι στο ενυδρειο λεει "πηγε να πληνει τα χερια του παλι!"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να τα πλενεις πριν με detol το ειδα στο μπανιο σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα...εχω να βουτηξω χερια μεσα μια βδομαδα.....μονο με τις λαβιδες δουλευω....χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτα αμα θες
![]() ερχομε και αεροπορικος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια του πολλα!!εκλεισε 1 χρονο λειτουργιας σημερα!!
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα με νερα καλα και υγειη φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως και με θυμηθηκες!!!!χαχαχαχαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρελοκομεια αντε και του χρονου 3 πλο
|
||||
|
||||
![]()
τιμη μου που το θυμηθηκες κι εσυ!!χαχαχαχα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα update απο καποιες μικροαλλαγες που εγιναν μολις σημερα
παρα το γεγονος οτι εδω και 3 μερες εκανα καθημερινα αλλαγες με σκουπα το ενυδρειο εγινε μες στο σκ**ο ![]() συντομα θα αγορασω το 2213 οποτε θα φυγει το εσωτερικο αυτο ειναι μια ιδεα απο το πως περιπου σκεφτομαι να το στησω περιμενω παρατηρησεις!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!! λιγες χαμηλες πετρουλες και καποιος χλοοταπητας μπροστα νομιζω θα ηταν καλη ιδεα.
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο και ας είναι ακόμα στην αρχή του !
Έχω όμως και μερικά σχόλια : - Το ξύλο κρύφτηκε πάρα πολύ και θα κρυφτεί περισσότερο καθώς θα φουντώνει η κρυπτοκορίνα - Μήπως η Cryptocoryne crispatula var. balansae γίνεται πολύ μεγάλη για το ενυδρείο σου; - Η ανούμπια είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ενυδρείο, όπου και υπάρχει το περισσότερο φως. Αυτό σημαίνει πιθανές άλγες. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | Βασίλης Μαιόπουλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 57 | 19-03-07 22:13 |