παρουσιαση
1 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:62.5x34.5x45.5 Όγκος:συμφωνα με τις διαστασεις 98(80 καθαρα) Κατηγορία:φυτεμενο με ζωοτοκα Φυτά:2 echinodorous cordifolius "mini" μπολικο κερατοφυλλο και αρκετο απο ενα αλλο ψηλο που δεν θυμαμαι πως το λενε Ψάρια / Άλλα είδη:2 guppies(1αρ.1θηλ) Διακοσμητικά υλικά:μια πετρα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:15W T8 (x2) Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες και 30 λεπτα Φιλτράρισμα:BLUWAVE 05 pump (BLUPOWER 350 (350 l/h) ) Θερμοστάτης:BLUCLIMA 100 (100 l/h) Λίπανση:dennerle ταμπλετες και pumpers Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):7 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε σαββατο 12 λιτρα Θερμοκρασία:27 Άλλες πληροφορίες:- Φωτογραφία: |
:(:(οι υπολοιπες εικονες δεν ανεβαιναν...:smt009μου ελεγε failed to upload file:smt009γιατι?:confused:
|
λιτο και ομορφο!:p
αργοτερα που θα βαλεις και αλλα γκαπυ προφανως προσεξε την αναλογια αρσ/θηλ. εχεις λιγο φως οποτε προσοχη με τη λιπανση..να εισαι συγκρατημενος. υ.γ. το "ψηλο που δε θυμασαι" ειναι cabomba caroliniana |
Ευχαριστώ!ο φωτισμός είναι σύνολο 30βατ.λίγο είναι?
ααα!!οκ για το φυτο!το αλλο με τα μικρα φυλαρακια που ειναι αναμεσα απο την πετρα και το κερατοφυλο που επιπλεει?μηπως το ξερεις? |
σορρυ ειδα μονο τα 15 βατ και τον θεωρησα ελαχιστο.
ειναι 30 στα 90...οχι οσο χαμηλος νομιζα αλλα παλι χαμηλος...οποτε οντως θα πρεπει να εισαι φειδωλος στη λιπανση. |
οκ!το αλλο το φυτο με τα μικρα φυλαρακια που ειναι αναμεσα απο την πετρα και το κερατοφυλο που επιπλεει?μηπως το ξερεις?
νομιζω πως ειναι αυτο Hygrophila polysperma (http://www.dennerle.eu/en/index.php?...h=&o=3&aid=112) |
2 Συνημμένο(α)
φωτοφραφια του ενυδρειου οπως ειναι σημερα!φουντωσε λιγο η μου φενετε?
στη δευτερη φωτογραφια ειναι η γκαπινα μου.ειναι εγκυος? |
Παράθεση:
Οι γκαπινες ειναι σχεδον μονιμα "γκαστρωμενες" θα φουσκωσει και αυτη λιγακι ακομα και μετα θα γεμισεις μικρουλια!! :p |
εχω τρελαθει!μ αρεσει παρα πολυ!τα κλαδεματα τα φυτευω!καλα κανω?
|
Παράθεση:
|
ναι το ξερω αυτο.απο το αλλο με τα φυλαρακια που πανω πανω ειναι λιγο κοκκινοπα.μεγαλωνει πολυ γρηγορα και τα κλαδεματα τα φυτευω μεχρι στιγμης με επιτυχια!
|
πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!
Κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να βάλεις τουλάχιστον άλλη μια θηλυκή(καλύτερα 2) γιατί θα την τρελάνει μόνο μία. |
το ξερω...ρωτησα στο water inn ποτε φερνει για να παω να παρω καμια ωραια
------------------------- φανταχτερη! |
Παράθεση:
|
και εγω αυτο σκεφτηκα γι αυτο δεν βαζω ακομη μεσα θηλυκη
|
πολύ όμορφο μπράβο
εμενα προσωπικά το μονο που με χαλάει είναι το εσωτερικό φίλτρο που είναι τεράστιο |
λες να βαλω εξωτερικο?
|
εγώ προσωπικά θα το άλλαζα και θέμα χορού και ομορφιάς βεβαια είναι στην κρίση του καθενός τι του αρέσει και το οικονομικό βεβαια δε μας περισσεύουν σε όλους 50 60 ευρώ
|
βασικα γι αυτο ακριβως δεν το σκεφτομαι ακομα.κατα το πασχα που θα ειναι και περισσοτερα τα ψαρακια μαλλον
|
Παράθεση:
|
τρελανε μας :D:D:D:D:D
βρες ενα eheim 2211 - 2213 ενα απο τα δυο κανει για τα λιτρα σου |
Παράθεση:
τι λες? |
εγω λεω το πρωτο ειναι και ποιο οικονομικο και ειναι στην ουσια το ιδιο μπορεις να βαλεις οτι θες μεσα η σφουγκαρια η βιολογικο υλικο η και απο τα δυο
|
Οκ!αφού μπορώ να βάλω και τα 2 μάλλον θα πάρω αυτό που λες.πάντως οικονομικό πρόβλημα δεν θα εχω.βέβαια θα λόφω πεις με τα υπόλοιπα λεφτά θα πάρω φυτά για να γενίρω την πλευρά που θα φύγει το φίλτρο και λάμπες περισσότερα βατ και από την πρωτοχρονιά (άλλο ένα διακοσάρι) ένα κιτ co2!να ζήσουν τα κάλαντα!
|
μη βιαζεσε ολα θα γινουν σιγα σιγα
στο θεμα καλαντα ειπα πριν τρελανε μας :smt044:smt044 τωρα που το λες ενα 200 ειναι ενα 200 θα βγω και εγω να τα πω :smt035:smt035:smt035 |
μπραβο φιλαρακο πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!με το καλο κ πολλες γεννες:D:D:D
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
:smt041Μπράβο μικρέ μ' άρεσε πολύ η prospathia:)
Να την συνεχίσεις κι αν είσαι τόσο επιμελής (και στο σχολείο)όλα θα πάνε καλά! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board