|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Posidwnas christsos olga giannisaek lion bokostas zipo Prokroustis drbig panos1972 red rubin Κλεόβουλος ΤΑΣΟΣ neos paco Dimitris_Batman chris129 Φέρτε άφοβα κλαδέματα, ο drbig έχει βάφτιση και θ' αργήσει. ![]() Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει. Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς. Να ευχαριστήσω επίσης τον kingrim για τα anentome helena, που μου τα έδωσε από σήμερα, για να μην τα ταλαιπωρεί στη συνάντηση. ![]() Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |