|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια στους επιτυχοντες αλλα και στους μη. εδω ριναι το βιντεο απο οταν ημουν αρχαριος.(σορρυ που ανοιξα δικο μου ποστ στο θεμα σου θοδωρη) http://www.youtube.com/watch?v=BvA10wrfHyk
|
|
||||
|
||||
![]()
τι σορυ ρε...
καθε βοηθεια και καθε παραδειγμα. ειναι παντα δεκτα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελετε να βρισκονται πιο ευκολα στην αναζητηση τα βιντεο, στους αγγλικους τιτλους να γραφετε betta fry, και οχι baby και kids
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το μονο που θελω αδερφε... ειναι αυτο ακριβως!!! αντε...
|
||||
|
||||
![]()
καλή επιτυχία και στους δυο με τα bettaκια σας.
την τέταρτη -πέμπτη μέρα ταισμα με ζωντανή αρτέμια, δεν τα τάιζα τίποτα άλλο πρίν. νεοεκκολαφθήσα αρτέμια γιατί είναι πιο θρεπτική, έλεγχος στη ποσότητα-καθαρός ο βυθός με σιφωνάρισμα άχρηστων υλών- τακτικός έλεγχος νιτρικών είναι αυτά που πρόσεχα εγώ. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40958 |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα τα ψαρακια σου
![]() σε ευχαριστω παραπολυ.. αν και πρωτη μου προσπαθεια. νιωθω αισιοδοξος αρκετα.. πιστευω το ιδιο και ο ζαπατας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τι ειπες τωρα? πλακατ ζευγαρωσες?
δεν ειχες προβλημα μετα με τα μωρα? τα ξεχωρισες ευκολα? και στο θεμα πωληση-χαρισμα? τι εκανες πως τα εδωσες? γιατι απο οτι εχω δει εγω, δεν τον εχουνε σε εκτημηση τον πλακατ(κακως βεβαια, αλλα....) και ναι σηγουρα ειμαι πολυ αισιοδοξος!!! δεν εχω προβλημα η απαιτησεις βεβαια να ζησουνε 50+ ψαρακια... οσα καταφερω! καθε αρχη και δυσκολη!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μολις εβγαλα και τον μπαμπα αφου τα μονομαχακια κυκλοφορουν σε ολο το ενυδρειο πλεον και ο χαζουλιακας τα κυνηγουσε για να τα βαλει πισω στις μπουρμπουληθρες...εκανε σαν ανχω
![]() ![]() ![]() ------------------------- ετοιμαζομαι να φτιαξω αρτεμια. ακουσα οτι ειναι εναμισι κουταλακι του γλυκου αλατι μεσα σε δυο λιτρα. σωστα? οταν γενηθουν τα γαριδακια κλεινω την αεραντλια? ------------------------- μια μια μου σκανε οι ερωτησεις.... το φακελαι με τη αρτεμια. το ριχνω ολο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 15-10-10 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπραβο
![]() και οσο για την αρτεμια... εγω δεν εχω ιδεα.... κατεψηγμενη κανει?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι εχω καταλαβει. δεν κανει. πρεπει να παρεις αυγα και να σου βγουν σε 24 ωρες. λογικα τα δικα μου αυρο θα βγουν και θα κανω το τεστ να δω αν τρωνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα μικρά κολυμπάνε μόνα τους εκτός φωλιάς (και όχι απλά αυτα τα τινάγματα που κάνουν προς τα πάνω για να κολλήσουν στις μπουρμπουλήθρες) τότε ναι καλό θα ήταν να τον βγάλεις. Όσο για την Artemia σου είπα ότι κατεψυγμένη δεν θα τη φάνε με τίποτα (1ον είναι τεραστια και 2ον δεν κινείται)... Γιατί δεν κοιτάς εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28756
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και η κατεψηγμενη το ιδιο ειναι βασικα, απλα δενξερω αν κανει... και αν μπορουνε να την φανε λογο μεγεθους ακομα...
και αν δεν μπορεις να φτιαξεις αρτεμια τι αλλο να ταισεις? ------------------------- δλδ μονο με αρτεμια γινεται η δουλεια? (μαζι γραφαμε)
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 15-10-10 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η ζωντανή νεοεκκολαφθείσα αρτέμια (newly hatched brine shrimp ή Baby brine shrimp) έχει μέγεθος μερικά μm ενώ η κατεψυγμένη είναι συνήθως ενήληκη Αρτέμια με μεγαλύτερο μέγεθος (μερικά mm) και επίσης πολύ χαμηλότερης θρεπτικής αξίάς. Αυτό διότι η BBS είναι γεμάτη από λέκιθο απο την οποία τρέφεται τις πρώτες ώρες μετά την εκκόλαψη. Οπότε όσο πιο σύντομα ταίσεις τόσο καλύτερο...
Διαφορετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις microworms ή vinnegar eels (κατά τη γνώμη μου είναι πιο δύσκολα και "μπελαλίδικα" στην παραγωγή τους)... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και κατι ακομα τα microworms τι ειναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θελει ναυπλιους και γιατι ειναι πιο θρεπτικοι και για το μεγεθος. Φτιαξε μια κατασκευη με πλαστικο μπουκαλι σαν κι αυτη (ή αν κραταει καλα η τσεπη σου, παρε το artemio της jbl - δεν ξερω αν εχει ερθει ελλαδα και ποσο το βαρανε) Η κατασκευη δεν χρειαζεται να ειναι τοσο πολυπλοκη οπως στο βιντεο, απο αποψης μονωσης. Αν κανεις πιο μικρη την τρυπα στο καπακι απ'οτι το λαστιχο της αεραντλιας, αυτο θα μπει σφιχτα και θα μονωσει καλα. Εχε αεροπετρα μεσα το μπουκαλι. Αν η αεραντλια ειναι πιο χαμηλα σε υψος απο το μπουκαλι, βαλε ανεπιστροφη βαλβιδα για να μη αδειασει το νερο εξω. Σκεπασε με κατι το μπουκαλι, να μη γεμισει πιτσιλιες ο γυρω χωρος. Βαλτο σε ζεστο μερος ή εχε μια λαμπα αναμενη κοντα. Αν φτιαξεις δυο μπουκαλια θα εχεις συνεχη παραγωγη. Θα αεριζεις με την ιδια αεραντλια και με βαλβιδα σαν αυτη θα στελνεις και στα δυο μπουκαλια. Μη ξεχνας να ξεπλενεις καλα τις αρτεμιες πριν ταισεις σε τρυπητο. Θα χρειαστεις φυσικα αυγα αρτεμιας και ενυδρειακο αλατι. εντιτ: Με προλαβανε, οποτε εχεις πληροφοριες
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πιο ευκολο απο οσο ακουγεται. θελω να πιστευω..
![]() θα δειξει αυρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα microworms ειναι τα παρακατω και κανουνε για τον γονο... εχω τετοια...
http://www.google.gr/images?q=microw...w=1024&bih=578
|
||||
|
||||
![]()
κάνουν και microworms, ειδικά τις πρώτες μέρες μπορεί να είναι και καλύτερα γιατί είναι πιό μικρά.
κατεψυγμένη αρτέμια δεν κάνει- θα πρέπει να είναι κάτι ζωντανό διαφορετικά δεν τα φάνε. η παρασκευή της αρτέμιας δεν είναι και τόσο δύσκολη αρκεί να τηρηθούν οι οδηγίες( αναλογία αλατιού στο νερό) αφού μπήκατε στο χορό- χορέψτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ο μπαμπας και η μαμα κοιτανε απο τα σπιτια τους περιφανοι! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ε, τωρα να βλεπετε τι μου κανετε? βρε που τα ξερετε ολα αυτα???
ναι ετσι ακριβως ειναι. μεσα σε κατι σαν χωμα... τα ταιζω τα πατικωνω με ενα τζαμακι και ξεφυτρωνουνε απο παντου.... οποτε ακυρο ε? και τσαμπα χαρηκα! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και αυτό http://www.aquaristic.net/shop.php/s...obby%20artemia που μου έχουν πει ότι κάνει δουλειά (αν και τώρα είναι αργά για παραγγελίες).. Δεν χρειάζεσαι και τίποτα μεγάλες ποσότητες... Ένα μεγάλο μπουκάλι με αλατόνερο και αεραντλία. Το βάζεις κοντά σε φως και σε ζεστό μέρος (αλλιώς βάζεις μία αντίσταση μέσα στους 26-2
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!
ρε παιδια.. η αρτεμια που εβαλα.. σε φαση βγηκε ενα 10% ελαχιστα ειδα να κολυμπανε μετα απο 40 ωρες που περιμενα... μπορω να βαλω κατι αλλο? πφφφφφφφφ. ρε τα μικρα δεν θα εχουν να φανε... |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν πας να παρεις υγρη τροφη που ειναι ειδικη για γονους?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα αυτη μου ειχαν συστησει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η υγρή τροφή βοηθάει στην ανάπτυξη infusoria μέσα στο ενυδρείο (για τις πρώτες μέρες) αλλά τα μονομαχάκια σπάνια αποδέχονται τροφή που δεν κινείται...
|
|
||||
|
||||
![]()
πως μπορω να δημιουργησω εγω τροφη σαν αυτο που λεει ο zapatas?που την βαζει σε χωμα και μετα την πατηκωνει με τζαμι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |