#4
|
||||
|
||||
![]()
Το απιονισμένο έχει μηδενικές σκληρότητες και το να κάνεις αλλαγές μόνο με τέτοιο θα αποδειχθεί ακριβό για την τσέπη σου συν το ότι καμιά φορά μπορεί να πετύχεις απιονισμένο που λόγω της διαδικασίας παραγωγής του να έχει μέσα τοξικές για τα ψάρια ουσίες (απλά να το ξέρεις). Αν υπάρχει λόγος να έχεις νερό με μειωμένη σκληρότητα καλύτερα να προμηθευτείς μια συσκευή αντίστροφης όσμωσης. Και ναι ,δε χρειάζεται αντιχλώριο. Γιατί να βράσεις το νερό πριν την αλλαγή;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-09 07:02 |
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-08 20:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-07-08 23:46 |
Απιονισμενο νερο | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 10-05-08 13:01 |