|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
4-5 μήνες έχω το μεγάλο. Ξεκίνησα το χόμπι πριν 8 μήνες...
Μην ξεγελιόμαστε... Και το γρουσούζεψα! Σήμερα πήγα να πατήσω το κουμπί που αντλεί νερό αλλα μου ξέφυγε και του έπαιξα μία... Δεν δουλεύει, κόλλησε... Αλλά ευτυχώς οι ατζαμήδες ξέρουν και κάτι κολπάκια και κατάφερα να βάλω νερό και δουλεύει μια χαρά.... Με το κουμπί τι κάνουμε; Φταίει που ο Σωκράτης έχει 666 δημοσιεύσεις... ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υλικά για εσωτερικό φιλτρο Eheim aquaball 2212 | greg84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-01-09 01:34 |
ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ EHEIM ΦΙΛΤΡΟ | ilias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-05-08 23:43 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |
εξωτερικο φιλτρο eheim | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 27-10-07 17:29 |