|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Πάνο..
Το ξέρω και εγώ από αυτά που έχω διαβάσει για τα λίτρα.. Στο μυαλό μου έχω γενικά στήσιμο με πετροκατάσταση και άντε και με ξύλα γιατί όχι, με χρήση μόνο μος απο πανίδα.. Από ψάρια είμαι ανοιχτός σε προτάσεις από διάφορα γεωγραφικά πλάτη.. Θέλω κυρίως να ξεφύγω από την κατηγορία του φυτεμένου... Θα το σκεφτόμουν και για νανοκιχλίδες από Αμερική αλλά δεν έχω και ούτε είναι στα πλάνα Α/Ο οπότε... Θα δείξει.. Απλά με έψησε το συγκεκριμένο ενυδρείο λόγω της καλής τιμής του... Χώρος για κάτι μεγαλύτερο δυστυχώς δεν υπάρχει, αλλιώς θα πήγαινα σε πιο πολλά λίτρα.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δόξα το θεό, κάτι έγινε... | Dukas karolos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 37 | 13-09-10 02:40 |
Ick ξανά!! | Moutralewn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 33 | 04-07-10 18:48 |
Ρεφρακτόμετρο ξανά... | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 14-02-08 00:36 |
ξανά-μανά παρουσίαση | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-10-06 18:24 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |