|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ έχω λίγο ceratophyllum demersum foxtail και ετζέρια
δες εδώ στο τελευταίο πόστ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42716 έχω βέβαια λίγο κερατόφυλλο και λίγη ετζέρια... καμπόμπα καρολινιάνα δεν μπορείς να βάλεις γιατί είναι σχετικά δύσκολη... μπορώ να σου δώσω και αυτά τα μικρά φυλλαράκια δεξιά δίπλα στην κρυπτοκορίνα... κι αυτά κρυπτοκορίνες είναι αλλά δεν ξέρω αν θέλουν χώμα... ------------------------- μένεις μακριά όμως εγώ μένω χανιά κρήτης... πώς θα στα στείλω τώρα; ------------------------- έχω και βαλισνέρια γιγαντέα (γίνεται τεράστια 2 μέτρα) αν γουστάρεις ![]() μικροσόρουμ δεν σου δίνω γιατί δεν έχει συνέλθει ακόμα στο ενυδρείο μου και μπορεί να σου χαλάσει...
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 10-08-10 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |