|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε ποιον τοπο τελικα στωνεις το φιλτρο σου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφηνω το φιλτρο να τρεχει και αυριο θα παρω μπολι απο ενα πετσοπ!
|
||||
|
||||
![]()
Μην παρεις απο μαγαζι(δεν ξερεις τι μπορει να ριχνουν εκει μεσα).Βαλε μια αγγελια,να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου!
![]() ------------------------- Ερωτηση: Εχω βαλει υποστρωμα χαλικι στο ενυδρειο που ξεκιναει απο τα 3δαχτυλα πισω κ τελειωνει(το εχω κανει να κατηφοριζει)στα 1.μιση δαχτυλα μπροστα. Ειναι καλο το επιπεδο αυτο για τα φυτα που θα βαλω; Τωρα που ειναι ηδη γεματο, θα εχω προβλημα, αν δεν ειναι καλη η ποσοτητα αυτη, να εισαγω κ αλλο χαλικι στο ενυδρειο;
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 01-08-10 στις 17:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας και συγνώμη που παρεμβαίνω.
Είμαι και εγώ νέος στα ενυδρεία και ακόμα στο διάβασμα. Μια ερώτηση που μου γεννήθηκε διαβάζοντας είναι όσον αφορά το υπόστρωμα. Στον οδήγό για την προετοιμασία φυτεμένου ενυδρείου αναφέρεται οτι πρέπει να κρατήσουμε το υπόστρωμα βυθισμένο για 1-2 μήνες πριν να γεμίσουμε το ενυδρείο. Οπότε μετά τους 2 μήνες το γεμίζουμε και το ''στρώνουμε''? Ίσως παλι να μην κατάλαβα καλά και το υπόστρωμα να μην είναι απαραίτητο για όλα τα φυτά γιατί εδώ διάβασα οτι με την προσθήκη μόνο χαλικιού/άμμου το στρώσιμο ξεκινάει άμεσα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που ρωτάω εδώ απλα άδραξα της ευκαιρίας μιας και είδα οτι ασχολείστε με αυτό το θέμα στις τελευταίες αναρτήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα την παρακατω παραγγελια με το σχετικο κοστος διπλα και θα ηθελα την γνωμη σας...
EHEIM classic 2213 -external filter- 42,90 Anubias bart.var.barteri 5,10 Anubias barteri var. Nana 5,10 Anubias afzelli 5,10 Anubias congensis 5,10
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά-καταστήματα-κόστος | Sophie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-09-09 15:34 |
Κόστος θαλασσινού ενυδρείου! | gfdimopo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 13-07-08 14:55 |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |
Ο Κότσος μου αρρώστησε | nickall13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 16-03-06 00:59 |