|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή όλη το βιολογικό φιλτράρισμα γίνεται από 20 αστέρια Rena και ότι πιάνουν τα μπλε σφουγγάρια? Δεν πιάνουν αποικίες τα βακτήρια πάνω στο μακαρόνι? Νομίζω ότι έχω δει κάτι σαν μούχλα πάνω τους.
Νομίζω κι ας με διορθώσει κάποιος, νέος είμαι στο hobby και μαθαίνω, ότι το το μακαρόνι προσφερει μηχανικό αλλά και βιολογικό φιλτράρισμα λόγω της επιφάνειας του, όπως και το σφουγγάρι το μπλε που κρατά μικρότερα σωματίδια. Μόνο ο υαλοβάμβακας που τον αλλάζουμε συχνά είναι καθαρά για μηχανικό φιλτράρισμα. Χημικό φιλτράρισμα άνθρακας, τύρφη και τα σχετικά. Σωστά? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SIPORAX-SUBSTRAT | beteranos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 14-01-09 00:55 |
Γνώμες για στήσιμο εξωτερικού φίλτρου με Siporax - Substrat | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-01-09 08:23 |
JBL vs SUBSTRAT PRO | andreas K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-11-07 23:34 |
substrat - siporax | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-06 09:00 |