|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οπως σου ειπα παραπανω ... δε στηριζομαι σε εμπειριες - αποψεις αλλων ακομα και αυτες ειναι δικες σου η του Τολη η του Παπα ... Οταν το δοκιμασω θα σου πω ... απλα σαν πρακτικος ανθρωπος .. θα πρεπει να το δοκιμασω για να σου πω .. δε μπορω να σου πω αν μου αρεσει η παπια Πεκινου γιατι δεν εχω φαει ποτε αλλα μπορω να σου πω οτι η παπια στο φουρνο ... δε μου αρεσει γιατι εχω φαει ![]() Αντε βρες το ... οσα εχω δει εγω ειναι για τα μπαζα παντως ... πρακτικα ![]() Οτι λεω ... συμβουλευω ... προτεινω ... προερχονται απο προσωπικη εμπειρια ... Ακουω .. σκεφτομαι .. δοκιμαζω οτι θεωρω πιο σωστο .. και βλεπω τα αποτελεσματα .. και μονο τοτε μιλαω .. αλλιως δεν απαντω ... Βιβλια, θεωριες, αξιωματα, κατευθυνσεις σε μενα δε πιανουν .. η επιστημη στηριζεται στο πειραμα! Αλλα ακομα και εκει τιποτα δεν ειναι απολυτο! Αν για μενα κατι δε λειτουργει σωστα ... απλα το αλλαζω και βρισκω αυτο που λειτουργει πιο καλα για μενα! Και επειδη ειμαι τελειομανης παντα θελω το καλυτερο αποτελεσμα ..
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 17-06-10 στις 15:01 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Ανακοίνωση Σεμιναρίου R.Shimek-προγραμμα | NPS | Παραλία - Beach Bar | 9 | 28-10-07 08:23 |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙ SHOW 2007 | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 12-06-07 13:22 |