|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε nebulus αν δεν εισαι σε θεση να αξιολογεις αυτα που διαβαζεις,καλυτερα να περιοριστεις σε αυτο που ειπες,περισσοτερο να διαβαζεις παρα να γραφεις...
Το αποσπασμα της συζητησης στο οποιο αναφερεσαι(οχι οχι κλπ) ηταν απλα ενα παραδειγμα για το πως ενας αρχαριος μπορει να αποθαρρυνθει. ως παραδειγμα λοιπον χρησιμοποιηθηκε καθαρα ως μεσο επιχειρηματολογιας,δεν υπηρχε καμια διαθεση παρεξηγησης και πως θα μπορουσα να εχω παρεξηγηθει αλλωστε με καποιον που δεν εχω γνωρισει και δεν προκειται να γνωρισω ποτε στη ζωη μου??!! να εισαι λιγο πιο προσεχτικος στους χαρακτηρισμους σου λοιπον και να ξερεις οτι η ωριμοτητα δε συνδεεται απολυτα με την ηλικια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |