|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου για να ρωτας για την τρυπα στο καπακι ειναι κατανοητο οτι δεν γνωριζεις και πολυ καλα κανεις και ρωτας και οι ιδεες που σου εδωσαν τα παιδια επισεις σωστες. Εγω σαν τεχνικος θα σου τα πω ποιο απλα. Εαν μπορεις να αφαιρεσης το καπακι απο το ενιδρυο το κανεις ειναι το πρωτο βημα αλλιως θα πρεπει να βαλης ενα ναυλον κατω απο το καπακι για να μην πεσουν ρινισματα τρυπηματος μεσα στο νερο. Εαν βγαινει ευκολα τοτε στον κοντινοτερο επιπλοποιο και θα σου την κανει σωστα και εκει που θελεις. Εαν πιανουν τα χερια σου και τα καταφερνης μπορεις να την κανεις με προσοχη και οπως ειπαν τα παιδια σωστο κοψιμο μονο με ποτηροτρυπανο. Καλη ευκολια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία θαλασσίνου, υγιεινη και οσμες ? | jimmis1974 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-02-10 20:50 |
Δημιουργία νησιού απο πέτρες για τη νεροχελώνα μου | giotiss | ¶λλα ζώα | 2 | 02-02-10 16:50 |
Δημιουργία εφαρμογής (βασης δεδομένων) για συμβατότητα ψαριών | bebisnet | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 24-12-09 15:17 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |