|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας!Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια...πληρωνουμε καποια συνδρομη οταν ημαστε σε αυτο το site?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως σου ηρθε αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη σε πολλα site συμβαινει αυτο..Να μπαινεις δηλαδη και μετα να σου ερχεται ο κουκος αηδονι....
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν πληρωνεις τιποτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος αν χρωστας της Μιχαλους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον σε περιεργα site εισαι μελος :P :P :P :P
|
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω δόξες !!!
Zούμε μεγάλες στιγμές. 090........γίναμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eγω παντως απο τοτε που μπηκα εδω εχω πληρωσει τα μαλιοκεφαλα μου σε ενυδρεια φιλτρα ψαρια τροφες κλπ κλπ
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...χαχαχααχχχααχ...ετσι,ετσι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και που εισαι ακομα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη το λές αυτό! Μέσα από εδώ πληρώσαμε πολύ λιγότερα με τις μεταξύ μας συναλλαγές από ότι να τα στάζαμε κανονικά στα pet shop. Ψάρια, φυτά, εξοπλισμό, τα πάντα! Ίσως δε θα μπορούσα να είμαι στο χόμπυ αυτό ή το πολύ πολύ να ήμουν σε πολύ μικρότερο βαθμό εμπλοκής εάν δεν υπήρχε το GAB.
|
|||
|
|||
![]()
Μα τι λέτε, εγώ γιατί δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικαιο το παλικαρι..........αυτο το site ευθυνετε για την οικονομικη μας κριση......
πρωτα κιχλιδες μετα φυτεμενο μετα δισκοι μετα θαλασινο μετα .....μετα.......μετα.......
|
|||
|
|||
![]()
O ΜΟΝΟΣ που έχει πιάσει πλήρως το νόημα της ζωής. Προσκυνώ Master και μέγα διδάξαντα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ και ο Bokostas, ban από τις μικρές αγγελίες, κυρίως στα χαρίζονται
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σοβαρά πάντως, πρέπει να πω μιας και δεν το έχω πει δημόσια, οτι π.g. (πριν το GAB) το ενυδρείο μου είχε βγει ακριβώς στα 15 Ευρώ ανα λίτρο ακούγοντας τους πετσοπάδες μόνο, και με πολυ αμφίβολα αποτελέσματα.αλλά μ.g. (Μετά το GAB,) ... ας πούμε οτι το κόστος απλά μειώθηκε στα 60 λεπτά ανα λίτρο συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του νέου ενυδρείου μου.... Αυτά τα λίγα σαν κατάθεση σχετικά με το GAB και το πόσο καλό κάνει καθημερινά. Και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους με πρώτο τον Bokosta . Δεν λέω άλλα γιατι θα νομίζετε οτι γλύφω
![]() ![]() ![]() Αν το Post Μου είναι ασχετο/απρεπες μπορείτε να το σβήσετε, εγω τα είπα πάντως! Κάποια καλά πράγματα πρέπει να λέγονται.... |
|
||||
|
||||
![]()
Α,παλι καλα!!Μου εφυγε ενα βαρος!!Ειμαι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου σε αυτα τα θεματα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούμε να συμμετέχουμε στις κατηγορίες [Δωρίζονται], [Δινονται τζαμπα], [Κούτρα πράγματα], και [Πάρε κόσμε]????
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απΆαλλού φερμένο Δέν τΆαντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 31-01-10 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=panos1972;411790]
![]() ![]() ------------------------- Εγώ φταίω βρε σουρουκλεμέ, που σου μαζεύω φυτά για το καινούριο σου ενυδρείο (μεγειά), το οποίο, παρά τους ευσεβείς πόθους σου για νταμάρι, το βλέπω να γίνεται καραφυτεμένο θερμοκήπιο, αφού άλλοι αποφασίζουν για εμάς, πριν από μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σουρουκλεμές και αντίστοιχα σουρτούκης (και σουρτούκα ή σουρτούκω) σημαίνουν τον αλάνη, τον ρεμπέτη και είναι λέξεις τουρκικές που έχουν μείνει στο ελληνικό λεξιλόγιο θυμίζοντας σε μερικούς από μας τις ρίζες μας από την Μ. Ασία και σε όλους μας 400 χρόνια σκλαβιάς αφήνοντάς μας πολλά κατάλοιπα, όχι μόνο γλωσσικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!
|
||||
|
||||
![]()
απο που αρχησε το θεμα και που παει ......
+1000 για τα καταλοιπα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χα χα χα!!!Αυτο ξανα πες το!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε ολοι τυχαιροι...
ολος αυτος ο πλουτος γνωσης (για μας τουσ αρχαριους κυριως...) ειναι ολος.... ΔΩΡΕΑΝ!!! ευχαριστω ολο το GAB για οτι μου εμαθε και μαθαινει!!! να ειστε καλα παιδια να βοηθατε! |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι φίλε μου.. το GAB είναι μια τεράστια εγκυκλοπαίδεια, που συνέχεια μαθαίνουμε!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|