|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μετα απο πολυ διαβασμα
![]() ![]() ![]() ![]() αν καταφερω να ανεβασω φωτο θα ηθελα τη γνωμη σας. ------------------------- αν καταφερω να ανεβασω φωτο θα ηθελα τη γνωμη σας.[/QUOTE] πως αναβαζω φωτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 23-01-10 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν σας αρεσει παντως ευχαρηστω ολο το φορουμ γιατι ετσι εξελησω το ενυδρειο μου ολο και προς το καλητερο. θα ηθελα τις γνωμες σας. ας ειναι και κακες. ετσι θα βελτιοθω κι αλλο!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι με αναμενα φωτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πως και σου στοιχισε τοσο φθηνα? Τα led τι ειδους ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καλοδιο 1,2 ευρω δεν θυμαμαι. το καναλακι που τα περασα εκανε 1.50 και ο μετασχιματιστης απο παλιο κινητο που μου ειχε μηνει. αυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aαααα τοσο απλα. Ωραια. Τα ledakia ειναι απο μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξερει κανεις αν υπαρχει ταινια led με αναλογο χρωμα?(και τι τιμη?)
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τιμές στα μαγαζιά δεν ξέρω, αλλά στο ebay υπάρχουν σίγουρα πάρα πολύ φθηνές εφαρμογές. Δηλαδή με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε το παλληκάρι να έχει αγοράσει έτοιμη αδιάβροχη ταινία με ένα led/cm. Δεν έχω αγοράσει κάποιο από αυτά, αλλά πρόκειται. Φίλος είχε πάρει πέρυσι αλλά για άλλη εφαρμογή και όλα ήταν τέλεια. Ενδεικτικά κάποια για να ξέρετε για τι να κοιτάξετε:
http://cgi.ebay.co.uk/Car-Waterproof...item439cde69e7 http://cgi.ebay.co.uk/120cm-Blue-60-...item2eaaa3901f http://cgi.ebay.co.uk/Car-Blue-72-LE...item1e5a08c832 Και με δική τους τροφοδοσία αν δεν έχετε μετατροπέα για 12V DC: http://cgi.ebay.co.uk/BLUE-LED-MOONL...item45f0941c20 Βέβαια αυτά με δική τους τροφοδοσία είναι πολύ πιο ακριβά χωρίς λόγο (μάλλον ο λόγος είναι ότι τα πουλάνε για ενυδρειάδες που δεν ξέρουν από αυτά και καλά είναι ειδικά για αυτή τη δουλειά), αλλά ο καθένας αγοράζει ό,τι τον βολεύει. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τροφοδοσια, υπολογιζεις τα συνολικα αμπερ και φτιαχνεις οτι τροφοδοτικο θες. Γιατι να πληρωνεις πανακριβα τα ετοιμα? Αλλη λυση ειναι να βρεις καποιο ετοιμο σε μαγαζι ηλεκτρονικων οχι ενυδρειων. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά κλεψιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια δεν είναι κλεψία!!!μια χαρά τιμή είναι!το ένα μετρό έχει πάνω από 120 λεντακια!
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως ρωτησα εδω στα χανια και μου ειπαν απο το μαγαζι με τα ηλεκτρολογικα 25 ευρω το μετρο.
εξαλου οταν κατι το φτιαχνεις μονος σου το φχαριστιεσε πιο πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
||||
|
||||
![]()
τι ειναι το +1000 μιας και ειμαι νεουδι στα κομπιουτερικα και τα ιντερνετικα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα!κάτι σαν συμφωνώ...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δες το τρίτο link που έχω βάλει παραπάνω και ξανασκέψου το!
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα οτιδηποτε θες μπορεις να το βρεις φθηνοτερα στο ιντερνετ...αλλα μιλαμε για τιμες ελλαδας...
|
||||
|
||||
![]()
Απλά έχω συνηθίσει τέτοια προϊόντα τοσα χρόνια που δεν υπήρχαν καν στην Ελλάδα να τα κοιτάω στο internet και για αυτό κρίνω έτσι τις τιμές. Πάντως κι εγώ άμα βαριέμαι να περιμένω τα πληρώνω "ελλαδίσια"!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kai αντε τα περνεις απο το ebay που κανουν 1,50 ευρω... αν ειναι να πληρωσεις 20 ευρω μεταφορικα δεν συμφερει... ξερεις ποσα ειναι τα μεταφορικα? απο ελλαδα ξερεις κατι? καποιο μαγαζι που να χει κατι τετοιο...?
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια σαν νεος και γω θα ρωτησω..
σε τι χρησιμευει αυτο? και που ακριβως το προσαρμοζουμε? και γτ μονο σε μπλε χρωμα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Υποτίθεται ότι είναι προσωμίωση του φως του φεγγαριού για αυτό μόνο μπλε.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://cgi.ebay.co.uk/72-Blue-LED-72CM-Linear-Flexible-Strip-Car-UK-Light-12V_W0QQitemZ160395747043QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item255854dee3 είναι 1,59 λίρες Αγγλίας και τα led κάνουν 0,99 λίρες, δηλαδή σύνολο θα πληρώσεις 2,97 ευρώ για 72 led! Και βέβαια με λίγα παραπάνω παίρνεις και SMD, άμα χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό. Για κατανάλωση, άμα σε απασχολεί, μιλάμε για αστεία πράγματα... όσο καίνε οι συσκευές που έχεις σπίτι σου στην αναμονή! Νομίζω ότι σε τέτοιο ρώτησε το παιδί. Εγώ δεν ξέρω να σε στείλω συγκεκριμένα σε μαγαζί, αλλά ένας φίλος που είχε πάρει πριν κάποιο καιρό τον είχαν χρεώσει γύρω στα 20 για δύο μικρές μπάρες άσπρα. ¶μα θες πάρε τηλέφωνα σε καταστήματα με ηλεκτρονικά ή ηλεκτρολογικό υλικό και ρώτα αν έχουν και σε τι τιμή. Ρώτα πρώτα στον Φανό (Σολωμού 40) που ξέρω ότι έχει -γενικά- καλές τιμές. Τώρα είδα ότι είσαι από Λάρισα, οπότε έκανα μια αναζήτηση στο Google. Ψάξε μήπως βρεις και τίποτα άλλο και αποφασίζεις τι σε συμφέρει: http://www.ledmegastore.gr/index.php...feb151fbb6f97e Υ.Γ.: Τα έξοδα αποστολής για Λάρισα από Σάμο είναι 3 ευρώ και στο άλλο του ebay από Χονγκ-Κονγκ είναι 1,59 λίρες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ma και αυτα που προτεινεις με τα μεταφορικα παραπανω θα κανουν....ειδες ποσο λενε... και ασε κ χρεωση απο τελωνειο....
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 31-01-10 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι λες; Δεν καταλαβαίνω που μπερδεύτηκες. Αν μιλάς για αυτά από Ελλάδα δεν τα προτείνω, απλά έκανα μια αναζήτηση, όπως σου έγραψα για να σου δώσω ένα παράδειγμα από Ελλάδα. Αν μιλάς για αυτά από το ebay σου έγραψα ακριβώς πόσο έχουν και τα λαμπάκια και τα μεταφορικά και κάνουν σύνολο 2,97 ευρώ. Το τελωνείο δε σε χρεώνει τίποτα για κάτι τόσο φθηνό, ούτε καν το ελέγχουν. |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη πηγα και εγω σε ηλεκτρολογο και εκανα παραγγελια για μια σειρα led μαζι με μετασχηματιστη,μου προεκυψε ενα προβλημα
δεν μπορω να βρω τροπο να στηριξω την βεργα στο ενυδρειο... εσυ φιλε μου πως την εβαλες? ------------------------- α! και ποσα led να βαλω? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 31-01-10 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ετοιμο | mindlord | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-02-08 03:36 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
ετοιμο...... | manolo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-04-07 10:27 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Ετοιμο νερο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-05-05 08:32 |