|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ αυτό κάνω όταν έχω αμφιβολίες! Πάω δύο φορές στο πετ σοπ. Πρώτα πηγαίνα να δω τι έχει και τι από αυτά με ενδιαφέρει. Αν έχω αμφιβολίες, γυρίζω σπίτι, ενημερώνομαι από το GAB ή από βιβλία και επιστρέφω δεύτερη φορά στο μαγαζί για να πραγματοποιήσω την αγορά μου...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 λιτρα Pterophyllum sp. "Rio Momon Red Spot" | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 40 | 16-11-09 16:21 |
54 "αγκιστρωμενα" λιτρα | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-09 17:58 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |