|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ αλλά κάτι γίνετε με τα μεγαλούλια.Ψόφησε και άλλο χωρίς να είμαι σίγουρος αν ηταν θηλυκο.καθότανε κάτω στον βυθό και εμφανιστηκαν μικρά ψαρακια και σε μια στιγμή έγυρε και ψόφησε.
Δεν καταλαβα αν τα γεννησε αυτό. Ειναι το δευτερο ψαρι που ψοφαει σε δυο μέρες και είναι καια τα δυο από τα τεσσερα που αγορασα τελευταια. Παντως απο κει που τα αγορασα του ψοφησανε δυο οσο ημουνα εκει και μου ειπε για ποσοστο απωλειων από τα πολλά που ειχε φερει. Οι μετρησεις μου ειναι καλλες εκτος από τα ΝΟ3 περίπου 40-80 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | g7f | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-01-10 22:20 |
Παω για δευτερο ενυδρειο στο τριτο κεγομαι | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-10 10:58 |
δευτερο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 27-06-09 10:47 |
Δευτερο ενυδρειο | Dionysia | Χρυσόψαρα | 7 | 19-01-09 09:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ (συνεχεια) | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 19:23 |