|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ υπάρχουν ντοκουμέντα.. http://www.pqdvd.com/talking-photo-p...alkingid=29441 Μάλλον όμως αλλού τα ''επένδυσε'' τα λεφτά από τα κάλαντα και δεν έχει για ενυδρείο.. ![]() ![]() Για σου Πάνο μερακλή ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!!!
|
|||
|
|||
![]()
...και μιας και ανοιξε juwelosyzitisi ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω το εξής. Ανα καιρούς έχω διαβάσει σχετικά με τα φωτιστικά των ενυδρείων (τις λάμπες ήθελα να πω..)οτι πολλοι φίλοι πλέων δεν τα αγοράζουν απο "ενυδρειομάγαζα", αλλα από απλά ηλεκτρομάγαζα και γλιτώνουν πολλά "ευρά...".
Πήρα λοιπόν αγκαλιά την Τ5 και πήγα σε 2 μεγάλα καταστήματα αλυσίδες με ηλεκτρολογικό υλικό και κοντεψαν να με πείσουν οτι αυτό που κρατούσα στα χέρια μου πολύ απλά...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!!. Για φαντάσου να τους έλεγα και......σε πόσα Κελβιν τις ήθελα!!!!! Όπως και να χει γύρισα τρέχοντας σπίτι να δω αν υπήρχε τουλάχιστον και το ενυδρείο ή ήταν και αυτό....Γέννημα της φαντασίας μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος πάντων....υπάρχουν τελικά οι συγκεκριμένες λάμπες Τ5 για τα συγκεκριμένα ενυδρεία αλλού????? ή τις αγοράζουμε μόνο απο την εταιρία?? Θα είμουν υπόχρεος!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα για 2 χρονια το rekord 70...
Το μονο προβλημα ηταν οτι μου καηκε ο θερμοστατης..Τιποτα αλλο. Παντως κατα τη γνωμη μου.. 1)Αξιζουν τα λεφτα τους. 2)Τον τελευταιο καιρο εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ ΘΗΒΩΝ 374,ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΛ 210 5901095 Ηλεκτροραμα Παύλου Μελά 11 Τ.Κ 12131 Περιστέρι Τηλ.: 2105720022-55 |
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπώσεις από RIO 180 2 ετών
1) off o θερμοστάτης τον πρώτο χρόνο (όποτε ήθελε άναβε και εσβηνε) πήρα έναν της sera και υσήχασα 2) η αντλία χάλασε σαββάτο απόγευμα. στο τσακ πρόλαβα το πασίγνωστο μαγαζί από όπου την πήρα (β.προαστείων) όπου βλέποντάς την ο εμπειρότατος ενυδρειολόγος - ηλεκτρολόγος διέγνωσε υπαιτιότητα της ΔΕΗ και έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω καινούρια αντί να καλυφθεί από την εγγύηση 3) να μην βγει off και το σύστημα με τις λάμπες (α! ξέχασα ούτε αυτό καλύπτεται από την εγγύηση) Μας δουλέυουν ψιλό γαζί...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαιτιότητα της ΔΕΗ στη βλαβη της αντλιας?
Τι αλλο θα ακουσουμε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Έστω ότι καταλήγω στο juwel 240.
Είναι ικανοποιητικής χωρητικότητας για ένα αξιοπρεπές βιοτοπικό malawi;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΠΡΩΤΗ φορά στο 37 μου με χιλιάδες αγορές στην πλάτη, πλήρωσα 500 euros σε μαγαζί και έφυγα με νεύρα. ![]() ![]() Ελπίζω να μην πάθει κάτι το ενυδρείο* γιατί θα γίνει μάχη. ![]() *Juwel 180 για support του Vision 450
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού... εμφιαλομένου!!! | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-11-09 20:12 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |