|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατα, θα κατέβω στη Φρεαττύδα και θα βρω 1-2 και θα τις βράσω καλά καλά.... Αν και διάβασα στο υπόμνημα ότι αυτό ανεβάζει και το GH που σ'εμένα είναι 7+. Με παίρνει να το ανεβάσω;
Επίσης, ελπίζω να μην τους πέσει αποτομη η αλλαγή...! ![]() Σκοπεύω να το κρατήσω αποκλειστικά με guppies, μου αρέσουν πάρα πολύ... Έχω δει και τα άλλα ζωοτόκα, οι ξιφοφόροι είναι πολύ όμορφοι αλλά την ποικιλία χρωμάτων που έχουν τα γκαπάκια δεν την έχουν τα άλλα! Και μόνο το ότι γεννιέται ένα μικρούλι και περιμένεις να μεγαλώσει για να δεις τι συνδυασμό έχει βγάλει η φύση στην ουρίτσα... ![]() Thanks. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χάνονται cardinal στο δισκοενυδρείο | arkoujohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 25-05-09 07:55 |
γιατί η ανεμώνες θεωρούνται τόσο δύσκολες ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 12-03-07 01:13 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |