|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως είναι πολύ γλύκα!
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι!κριμα να μη μπορεις να την κρατησεις.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το υποσχέθηκες δε συνεχίζω, αν πάλι ήταν απλώς ένας όρος στο συμβόλαιο δε σημαίνει απολύτως τίποτα... Υπάρχει διάταξη που πολύ απλά αναιρεί τέτοιου τύπου παράνομα συμβόλαια...
Ως κάτοχος δύο σκύλων άνω των 35 κιλών, δε φαντάζεστε τι καταστάσεις έχω αντιμετωπίσει... Βέβαια στο τέλος, και έχοντας τον δίλημα αν θέλουν έναν ενοικιαστή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και απλώς έχει έναν (ή και δύο) σκύλους στην κατοχή του ή έναν ενοικιαστή που τους βγάζει την ψυχή πριν πληρώσει κάθε μήνα το νοίκι του τελικά ξεχνούσαν και τους σκύλους και τα πάντα... Το πρόβλημα πάντως δεν είναι οι σπιτονοικοκύρηδες, αλλά ξεκινάει πολύ πιο βαθιά... Έχει δοκιμάσει κανείς να μετακινηθεί με δημόσια μέσα μεταφοράς και με έναν μεγαλόσωμο σκύλο δίπλα του? Απλά δε γίνεται! Να πάει σε μία ελεύθερη παραλία για μπάνιο? Επίσης παράνομο... Αντίθετα με όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου που έχω βρεθεί κατά καιρούς, η Ελληνική νομαθεσία θεωρεί τα σκυλιά επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία !!! Και μετά συζητάμε για σπιτονοικοκύρηδες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η νομοθεσία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ίδια με των άλλων χωρών η νοοτροπία όμως ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άρθρο 230, παραγρ. Ζ Γενικού Κανονισμού Λιμένων (ΦΕΚ 912/11-10-99): "Απαγορεύεται η κυκλοφορία ζώων και το λούσιμο αυτών σε χώρους λουομένων". Εγκύκλιος Μ.Φ. 3111.10/1/93/20-05-93 της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του ΥΠΕΝ: Προς πληρέστερη κατονόηση των προαναφερομένων, σύμφωνα με την υπ'αριθμ. πρωτ. Μ.Φ. 2119.4/3/06/16-06-2006 εγκύκλιο της Υπηρεσίας μας η ύπαρξη λουομένων σε μία θαλάσσια περιοχή αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση για τον χαρακτηρισμό της περιοχής αυτής ως χώρου λουομένων και την ως εκ τούτου, εφαρμογή της απαγορευσης της ως άνω διάταξης για τον χώρο αυτό. Η νοοτροπία είναι αντίστοιχη της νομοθεσίας... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπρορεί να πώ και βλακεία τώρα...αλλά αν είσαι σε ενα σπίτι Χ καιρό, έχουν καλές εντυπώσεις απο εσένα οι σπιτονοικοκύριδες σου και αφού πλέον δεν είσαστε και άγνωστοι άρα όλο και θα έχεις κερδίσει την επιστοσύνη τους σε ενα βαθμό,γιατι δεν τους ζητάς να φιλοξενίσεις το σκύλακι αφού τους εξηγήσεις πώς έχουν τα πράγματα,πως θα το εμβολιάσεις κλπ..?
Κάτι άλλο που δεν κατάλαβα..αν ξεπεραστεί το εμπόδιο με το σπίτι το σκυλάκι θα γίνει κατοικίδιο?θα ζει μαζί σου αλλα θα είναι και ελέυθερο να γυρίζει με τα άλλα αδέσποτα?Αν έχει μαθει να ζει αδεσποτο μήπως γίνει διστυχισμενο σαν κατοικίδιο?αν παλι ειναι ημιαδέσποτο.αν υπάρχει τέτοιος όρος,μήπως δημιουργήσει άλλα προβληματα?
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφη αλεξανδρε!!!
![]() ...προσπαθησε να τους πεισεις εστω για λιγο καιρο...και αν εχουν παραπονο απο εσενα και το ζωντανο το ξανασυζητατε...
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει αδεσποτο που βρισκει σπιτι,να θελει να ξαναγυρισει στον δρομο....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα πω κάτι άλλο...άσ'το διάολο βραδιάτικα μας έκανες και συγκινηθήκαμε
![]() κάπως έτσι κονόμισα κι εγώ τη δικιά μου, έρωτας με μια ματιά, αλλά επειδή το διαμέρισμα είναι δικό μου, έδωσα στους υπόλοιπους ένοικους τη γνωστή ευχή και τώρα δεν μιλάει κανένας. πάντως κυνήγησε το να κρατήσεις τον σκύλο, αφού υπάρχει τέτοια χημεία είναι κρίμα και για τους δυο σας |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω λογια..!εχο συγκινηθει πραγματικα.!
![]() κουραγιο αλεχ και μακαρι οπως λες να αγορασεις ενα σπιτακι να ζησετε μαζι ευτυχησμενοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μ.Α.Τ.Α.Ρ.Ε.Σ. !!!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρη ιστορια με 2 εικονες | Raven | Bettas | 19 | 02-08-09 14:17 |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |