Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #15  
Παλιά 22-06-09, 22:21
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Εμένα προσωπικά μου έχει αρέσει αρκετά η δουλειά του φίλου εδώ. Η αλήθεια είναι ότι με έχει ενθουσιάσει θα έλεγα καλύτερα. Η κατασκευή φαίνεται αρκετά δυνατή και μελετημένη σχεδόν από όλες τις πλευρές. Τα λίτρα σου μια χαρά.

Αν άνοιγες προτού τα χαρτιά σου, θα σου σύστηνα χρήση bottom drainage aeration, για περεταίρω οξυγώνωση του βυθού, αλλά και καλύτερη κυκλοφορία και καθαρισμό του βυθού. Η σωλίνα του συστήματος αυτού, θα ήταν πιασμένη στο μπετόν και θα λειτουργούσαν λίμνη και χώρος φίλτρου ως συγκοινωνούντα δοχεία. Στο χώρο φύλτρανσης σου θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είτε βυθιζόμενη αντλία ή ακόμα και εξωτερική.

Επίσης, θα σου σύστηνα χρήση σωλίνας ηλεκτρολόγου μέσα στην κατασκευή, για πρόνοια περισσότερο φωτισμού, χρήση σκίμμερ και μελλοντικών ανακαλύψεων..!

Στην περίπτωση κατασκευής από μπετόν επιτρέπεται το απότομο ύψος, ακόμα και στο 1.50μ. Στο λάινερ, απλά αυτό απαγορεύεται για πρακτικούς περισσότερο λόγους, κυρίως στην στίριξη της απότομης χωμάτινης υποστήριξης.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! pavlos_k Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού 3 30-03-09 17:09
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. Stathis.k Bettas 5 13-03-09 14:12

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:17.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,09168 seconds with 14 queries