|
|||
|
|||
![]()
Ενα γεια σε ολους
![]() ![]() ![]() Το ενυδρειο εχει μεσα απο ψαρια . 2 paku , 1 πλατυστομο , 4 χελακια και ενα κοκκινο ψαρι επιθετικο αγνωστου ονοματος ( τι ειναι ας μου πει καποιος ) Ανεβαζω φωτογραφιες ( ελπιζω σωστα ) . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολλες απαντησεις θα βρεις εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 εδω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655 και στο www.tsamisaquarium.gr εβδομαδιαιες αλλαγες και περιμενουμε φωτο για τα ειδη των ψαριων....τα πακου γινονται πολυ μεγαλα για 180λιτρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-06-09 στις 17:01 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως όρισες φίλε
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η Συμβουλη μου:Οσο μεγαλυτερο ενυδρειο εχετε τοσο το καλυτερο για το ψαρι σας!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για το καλωσορισμα . Κyriako δεν λεω οτι ειναι ολα ενταξει , διαβασα και εγω για το μεγεθος των paku αλλα τι να κανω να τα αφησω να πεθανουν η να τα ταιζω σωστα σε σωστο νερο μεχρι να δω τι θα τα κανω ? Μου τα χαρισαν δεν τα αγορασα . Και ρωταω εχω ( τροφες JBL 1)Novo Bits 2)Novo Tab 3)NovoPleco ) ποσο φαι , απο πιο , και καθε ποτε ? Θελω βοηθεια γιατι ειναι και το αλλο τα ψαρια δεν τα τρωω
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
Παιδια βοηθεια "Επιγοντος" | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 16-03-09 12:12 |
Βοηθεια σε φωτιστικο παιδια....!!!!! | Zikas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 21-02-09 15:30 |
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ...... | Sotiris7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 16-06-08 16:19 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |