|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρείο σου. Όπως σου είπαν παραπάνω πρόσθεσε ένα σκούρο μονόχρωμο φόντο και θα δείξει πολύ καλύτερα!
Και εγώ είμαι της άποψεις ότι οι εχινόδοροι "πνίγουν" τα μικρά ενυδρεία. Και θα μεγαλώσουν αρκετά ακόμα. Επίσης να σου πω ότι το Acorus δεν κάνει για ενυδρείο γιατί είναι υδρόφιλο (και όχι υδρόβιο φυτό) και σε μερικούς μήνες θα σαπίσει. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση ενυδρειου | iliastsi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 03-05-09 22:06 |
Παρουσιαση ενυδρειου | alechandro | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 21-03-09 17:42 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |